Sport

Komentari 4

Crne brojke se nastavljaju: 36 zaraženih u prošlom tjednu

Crne brojke se nastavljaju: 36 zaraženih u prošlom tjednu

Premier liga, koja sada provodi testiranja dva puta tjedno, nije navela imena osoba koje su pozitivne, ali je dodala da su svi sada u samoizolaciji sljedećih deset dana

Premier liga je u ponedjeljak objavila da je ukupno 36 osoba pozitivno na Covid-19 u dva kruga testiranja koja su provedena prošli tjedan.

Otkako je počela nova sezona engleskog prvenstva, 207 osoba je u engleskoj prvoj ligi bilo pozitivno na koronavirus u 21 krugu testiranja.

Premier league, koja sada provodi testiranja dva puta tjedno, nije navela imena osoba koje su pozitivne, ali je dodala da su svi sada u samoizolaciji sljedećih deset dana.

- Između ponedjeljka 4. siječnja i četvrtka 7. siječnja, 1.538 igrača i članova osoblja klubova bilo je testirano na COVID-19. Od svih njih, 27 je novih pozitivnih slučajeva - navodi se u priopćenju Premier league.

- Između petka, 8. siječnja i nedjelje, 10. siječnja, 1.055 osoba je testirano na COVID-19, a od njih je devet bilo novih pozitivnih slučajeva.

Nešto ranije je utakmica između Aston Ville i Tottenhama koja se trebala igrati u srijedu odgođena nakon što je Villa tražila od Premier league da pomakne utakmicu zbog velikog broja igrača koji su pozitivni na COVID-19 ili su u izolaciji.

Najčitaniji članci