Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Croata': Veći je za glavu i jači, a uništio sam ga. Sad želim Vasu

'Croata': Veći je za glavu i jači, a uništio sam ga. Sad želim Vasu

Odluka da prihvatim borbu u višoj kategoriji nije bila loša. Pa pobijedio sam u ovoj borbi. On je neporaženi borac, jak je i veći od mene. Revanš ne želim, s Vasom Bakočevićem bih se borio i do 70kg, kaže 'Croata'

VIDEO

Nakon pet godina pauze od aktivnog bavljenja MMA-om Francisco 'Croata' Barrio (31) nedavno se vratio u kavez pobjedom nad Aleksandrom Jankovićem na FNC 3. Dominantnom predstavom dobio je priliku u KSW-u gdje je objeručke prihvatio borbu s Mateuszom Legierskim (24).

POGLEDAJTE VIDEO: KSW 56 Vlog | Epizoda 2

I premda je otišao kategoriju i pol iznad svoje (catchweight do 73 kilograma), 'Croata' je pružio sjajan nastup protiv neporaženog poljskog talenta (7-0). Ne možemo se oteti dojmu da su suci pomalo navukli krajnji ishod i da je pobjedi Legierskog ponešto kumovao domaći teren u Poljskoj.

S ishodom se ne slaže ni 'Croata'.

- Bio je veći i snažniji od mene tako da ovo nije bila laka borba. Imao sam 73 kilograma, a inače težim 76 ili 77. U kategoriji do 66 kilograma sam zvijer. Za cijelu jednu veličinu je bio krupniji od mene. Nema isprika, prihvatio sam borbu u 'catchweightu' iako sam u kavezu imao 78, a on 86 kilograma. Imao je veće šake i tijelo - rekao je Francisco nakon borbe.

Soldić prebio Poljaka i najavio: 'Svi znaju tko je idući na redu'
Soldić prebio Poljaka i najavio: 'Svi znaju tko je idući na redu'

Barrio je prihvatio borbu protiv suparnika iz više kategorije što u startu znači prednost većeg borca. No, to se u borbi nije toliko osjetilo. Član ATT-a vukao je, išao prema naprijed kada se borba rasplamsala, hrvao i diskutabilno je koje točno runde je izgubio. Treću sigurno nije.

- Odluka nije poštena. Trebalo je biti neodlučeno ili moja pobjeda. U trećoj rundi nije napravio gotovo ništa - dodao je pa nastavio:

- Nije me ugrozio. Ja baš nemam neki vrat, a znao sam da će ga pokušati uhvatiti i umoriti se pa ću ga prebiti u trećoj. Mislim da sam ga uništio u trećoj rundi. Odluka da prihvatim borbu u višoj kategoriji nije bila loša. Pa, pobijedio sam u ovoj borbi. On je neporaženi borac, prvak Oktagon promocije. Jak je, veći od mene, ali prihvatio sam borbu. Razlika je bila kao da se on ide boriti protiv Soldića. Pobijedio je samo zbog toga što je bio veći.

Pokretanje videa...

Muke po skidanju kilograma, frcale iskre na vaganju! | KSW 56 *vlog* | Epizoda 2 14:32

U kavez je ušao uz stihove 'Hrvatska me mati rodila' Tomislava Brajše. A prokomentirao je i borbe suboraca iz kluba, Ivana Erslana i Filipa Pejića.

- To mi je ulazna pjesma, prijatelj mi je rekao da to stavim i bila mi je lijepa. Pejića nisam stigao vidjeti jer sam se penjao po stepenicama kad sam ga čuo kako viče, Erslan je odradio prvu rundu jako dobro, ovaj ga je pogodio slučajno i završilo je kako je završilo.

Nestao u 12 sekundi: Pogledajte kako je Pejić uspavao Poljaka
Nestao u 12 sekundi: Pogledajte kako je Pejić uspavao Poljaka

'Croata' ističe da ne želi revanš s Poljakom jer nema smisla, ali ima jasnu ideju s kim bi volio ući u kavez.

- Nemam neku posebnu želju, mogu mi dati bilo koga. Jedino bih izdvojio Vasu Bakočevića, s njim se mogu boriti i do 70 kilograma.

Glavni trener ATT-a i čovjek koji stoji iza svega Dražen Forgač također smatra da je Poljakova pobjeda nategnuta.

- Velik je i jak, čvrst, te neke tehnike prolaze dobro kad si toliko viši. To je bio jako bitan faktor, ali iz KSW-a su vrlo zadovoljni i žele ga u 66 čim prije. Dobro smo otvorili, čak je i Barrio odlično odradio borbu. U najmanju ruku je neriješeno, iskoristili su drugu rundu da daju 10-8. Ne možeš tu žaliti, uzeli smo to na 'short noticeu' kategoriju iznad i to je to, sve je to sport.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani