Obavijesti

Sport

Komentari 92

Triler na Anfieldu: 6 golova u remiju Liverpoola i Arsenala!

Triler na Anfieldu: 6 golova u remiju Liverpoola i Arsenala!
11

Liverpool je dvaput vodio protiv Arsenala na Anfieldu, gosti su se dvaput vraćali pa poveli da bi Liverpool u 90. minuti zabio za konačnih 3-3 u sjajnom derbiju na Otoku

VIDEO

Fantastičnu utakmicu odigrali su Liverpool i Arsenal u 21. kolu Premiershipa. Liverpool je dvaput vodio, Arsenal se dvaput vraćao pa poveo i držao prednost do 90. minute kad je zabio Kloppov dž oker Joe Allen za 3-3.

Čudesan početak utakmice na Anfieldu . Četiri gola u 25 minuta, dva Firminova, od toga jedan velemajstorski u rašlje. Firmino je zabio u 9. minuti nakon odbijanca. Ramsey je izjednačio već nakon pet minuta da bi Firmino u 19. minuti fantastično pogodio s 20 metara za 2-1.

No u 25. minuti Arsenal zabija za 2-2. Čudna odluka Mignoleta koji nije stavio igrača na prvu stativu nakon kornera. Koristi to Giroud koji vrhom kopačke preusmjerava loptu u gol. Obrane su bile na godišnjem kod obje momčadi. Mogli smo vidjeti još barem dva, tri gola u prvom dijelu.

Giroud je u prvom dijelu, osim gola, promašio i nevjerojatnu šansu. Tada je, zapravo, promašio loptu. No u 55. minuti nije. Sjajno se snašao francuski napadač i Arsenal je, nakon što je dvaput gubio, prvi put na utakmici poveo. Liverpool je pritisnuo i došao do boda u 90. minuti golom Joea Allena kojeg je Jürgen Klopp uveo osam minuta prije toga.

Impresivno je bilo i Kloppovo slavlje nakon tog gola.

VIDEO

Lov za Arsenalom nastavlja Leicester City koji je slavio golom Hutha na gostovanju kod Tottenhama i koji se bodovno izjednačio s Arsenalom, ali je ostao drugi zbog bolje gol-razlike. Manchester City je odigrao mršavih 0-0 protiv Evertona kod kuće. Chelsea je kod kuće odigrao tek 2-2 protiv West Bromwicha.

Premiership, 21. kolo:

  • Liverpool - Arsenal 3-3
  • Chelsea - WBA 2-2
  • Manchester City - Everton 0-0
  • Southampton - Watford 2-0
  • Stoke - Norwich 3-1
  • Swansea - Sunderland 2-4
  • Tottenham - Leicester 0-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"