Obavijesti

Sport

Komentari 53

Kek: Neke stvari mi nisu jasne; Cvita: Naša taktika je upalila...

Kek: Neke stvari mi nisu jasne; Cvita: Naša taktika je upalila...
1

Rijeka nam nije opasnije zaprijetila. To je bio dio strategije. Sretan sam i ponosan i miran što smo odigrali utakmicu kako smo je pripremali, rekao je trener Dinama Mario Cvitanović

VIDEO

Nogometaši Dinama pobijedili su Rijeku 3-1 u festivalu nogometa i pokazali najbolju momčadsku igru u cijeloj sezoni. Dinamo je danas bio sjajan i neprobojan, trener Cvitanović uspio je u djelo provesti sve zacrtane ideje tako da je Rijeka izgledala prilično bespomoćno. Shodno tome, Cvitanović je bio vrlo zadovoljan nakon utakmice.

VIDEO

Izjave igrača nakon velike pobjede Dinama! Reporter: Antonio Bevanda

Posted by 24sata Video on Saturday, October 28, 2017

- Bio je naš loš početak, ali preuzeli smo inicijativu i napravili smo stvari koje smo trebali. Iz jedne pomalo naivne situacije smo primili gol s obzirom na zatvorenu obranu... Gurnuli su nam jednu loptu iza leđa, primili smo gol iz odbijanca i to se nije smjelo desiti - rekao je trener Dinama pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rijeka nam nije opasnije zaprijetila. To je bio dio strategije. Sretan sam i ponosan i miran što smo odigrali utakmicu kako smo je pripremali. Na osnovu strategije gdje smo znali gdje je Rijeka jaka uspjeli smo to anulirati i biti opasni kroz određene situacije koje smo pripremali.

- Rijeka ima jasnu fizionomiju igre i jasan stil igre. Svi igrači su vrlo kvalitetni, ali ja ću i ovaj put potencirati nas i našu disciplinu. Sretan sam što sam trener Dinama jer ovo je bio Dinamo od prve minute onako kako smo se pripremali.

- Mi smo u pripremi same utakmice, nakon ovih proteklih utakmica, procijenili u određenim situacijama, analizirajući gdje su naše slabe točke i Rijekine jače strane, na koji način biti opasan po Rijeku. Mislim da smo s dvije polušpice blokirali Rijeku i jako su se dobro Gojak i Olmo kretali. Bilo je opasno i mislim da je to bilo jako dobro.

-  Daleko je kraj prvenstva, ovo je samo jedna etapa, jedna utakmica u nizu. Aposlutno se ne zanosimo. Bili u minusu ili u plusu, želim da igramo kao ekipa i da napredujemo iz tjedna u tjedan i onda ću ja biti zadovoljan. Nas sad čeka kup utakmica u Novigradu i gostovanje u Koprivnici do reprezentativne stanke. Naš cilj je uvijek ići na pobjedu i s ovakvim odnosima i publika te nagradi s pljeskom i podrškom. Danas toga nije bilo u manjku i publika je to jasno znala pokazati.

Strateg prvaka Hrvatske rekao je sljedeće:

- Bila je ovo živa utakmica u dobrom ambijentu uz dobro suđenje. Zaslužena pobjeda Dinama. Hrabro smo ušli u utakmicu, postigli smo pogodak, ali naše greške i individualna kvaliteta je odlučila utakmicu. Još jednom, čestitke Dinamu na zasluženom trijumfu - rekao je Kek pa nastavio: 

-  Moramo razmišljati svakako o tome kako podići kvalitetu naše igre, jer je bilo dosta problema proteklih tri-četiri dana. Došlo je do pada koncentracije, a imali smo danas i nekoliko individualnih grešaka koje su teško objašnjive i koje ne mogu proći, a da ne bi bile kažnjene protiv takve momčadi kakva je Dinamo - rekao je trener Rijeke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida