Obavijesti

Sport

Komentari 9

Dalglish pun hvale za igrače, dok Boas kuka:Težak udarac

Dalglish pun hvale za igrače, dok Boas kuka:Težak udarac
3

Trener Liverpoola ne prestaje hvaliti svoje igrače i njihovu ambiciju nakon pobjede nad Chelseajem, dok trenera 'bluesa' muči što je izgubio priključan s vodećima

VIDEO

Nekome smrkne,a nekome svane. Danas je sunčano očito bilo igračima Liverpoola i njihovom treneru Kennyju Dalglishu. 'Redsi' su pobijedili Chelsea i to na njihovom terenu i sad se nalaze u društvu četiri momčadi koje dijele peto mjesto na ljestvici s 22 boda. 

Londonsku je pak momčad poraz koštao važna tri boda. Trener Villas-Boas još nije ispunio (pre)velika očekivanja nakon njegovog dolaska na klupu Chelsea, a s četvrtog mjesta na tablici gleda u daljini ispred sebe oba Manchestera, United na plus sedam i City na čak plus 12 bodova.

- Igrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, a kada su oni u nastavku izjednačili i stavili nas pod pritisak moji igrači su to izdržali i na kraju ostvarili veliki rezultat - bio je zadovoljan ogledom na Stamfordu Bridgeu trener Liverpoola.

Sa smiješkom je Chelseajev stadion napustio i Glen Johnson, bivši igrač 'bluesa' ( 2003. do 2007. godine ), koji je upravo svojim golom u 87. minuti i odlučio utakmicu.

- Igrači su bili vrlo predani, a pobjednički pogodak Glena Johnsona je nagrada za to zalaganje. Danas smo igrali drugačije nego kada smo posljednji puta gostovali na Stamford Bridgeu. Onda smo se uglavnom branili, a danas smo igrali otvorenije - pohvalio je svoje igrače Dalghlish.

Trener i igrači  Liverpoola ne samo da mogu biti zadovoljni pobjedom nad Chelseajem već i nizom od devet utakmica bez poraza.

Manje zadovoljan definitivno je trener Chelsea, Andre Villas-Boas kojeg su 'redsi' iznenadili na njegovom terenu i koji je pretrpio tako četvrti poraz u prvenstvu, drugi, i to uzastopni u svom 'domu'.

- Bila bi ovo vrlo važna pobjeda za nas u vikendu kada je većina najboljih momčadi pobijedila. Ovako je to težak udarac za nas u Premiershipu. U Premiershipu su sada stvari za nas teške.Ali ovime smo se uvalili u još težu situaciju. - priznao je portugalski stručnjak.

- Moramo biti bolji u organizacijskom smislu. Izgledali smo puno bolje u drugom poluvremenu, ali trebali smo pobijediti u tih 90 minuta. Primili smo šeprtljav gol, ali ovi igrači su svjesni da se pogreške mogu dogoditi u ovakvim situacijama - dodao je Boas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku