Obavijesti

Sport

Komentari 55

Dalić: Najvažnije je da Marko igra, svi će od toga profitirati

Dalić: Najvažnije je da Marko igra, svi će od toga profitirati
1

Najvažnije je da Marko igra. Od toga će profitirati sve strane. Schalke, Juventus, on, a naravno i reprezentacija. Vjerujem da će u Bundesligi naći pravu formu i spreman dočekati SP, kaže Zlatko Dalić

VIDEO

Marko Pjaca u četvrtak odlazi u Španjolsku, tamo je na pripremama njegov novi klub. Proći će liječnički pregled, a u Schalkeu bi trebao biti do 1. lipnja. Nema klauzule po kojoj bi njemački klub imao pravo prvootkupa, naš se krilni napadač na kraju sezone definitivno vraća u Juventus.

Idućih će ga pet mjeseci plaćati Schalke 04. Za posudbu bi Juventus trebao dobiti oko milijun eura, plus neke bonuse, a Marko bi mjesečno mogao primati oko 150.000 eura plaće.

Agent nam je potvrdio: Marko Pjaca ide na posudbu u Schalke
Agent nam je potvrdio: Marko Pjaca ide na posudbu u Schalke

- Najvažnije je da Marko igra. Od toga će profitirati sve strane. Schalke, Juventus, on, a naravno i reprezentacija. Vjerujem da će u Bundesligi naći pravu formu i spreman dočekati Svjetsko prvenstvo - rekao nam je izbornik reprezentacije Zlatko Dalić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Trener čudotvorac, ukrajinska čigra i 'luđački' napadačka igra
Trener čudotvorac, ukrajinska čigra i 'luđački' napadačka igra

Marka Pjacu je, nažalost, ozljeda zaustavila u napretku, ali u Schalkeu će definitivno dobiti pravu priliku. Nekad plavi, opet će od četvrtka biti plavi. U Schalkeu su igrali Ivan Rakitić i Mario Gavranović. Obojica Hrvata ostavila su veliki trag. Rakitić je odigrao 97 utakmica i zabio je 12 golova. Sad navijači Schalkea isto očekuju i od Pjace. Jasno da mu je najvažnije dobiti minutažu. U posjet mu možda dođe i izbornik.

- Krajem siječnja ponovno krećem obilaziti naše reprezentativce. S Markom sam razgovarao i nedavno kad sam bio u Torinu - dodao je Zlatko Dalić.

Schalke je nakon 17 kola na 2. mjestu Bundeslige. Za vodećim Bayernom zaostaje 11 bodova. Pjaca bi za novu momčad mogao debitirati 13. siječnja kad "plavi" gostuju kod Leipziga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića