Sport

Komentari 0

Damir Martin je u finalu samca

Damir Martin je u finalu samca

Finale samca je na rasporedu danas u 15,20 sati. Trebalo se održati sutra no onda su sva polufinala i finala predviđena za nedjelju prebačena na subotu zbog loše vremenske prognoze

Hrvatski veslač Damir Martin plasirao se u subotu u finale u samcu na prvoj ovogodišnjoj regati Svjetskog kupa koja je počela u petak na zagrebačkom Jarunu.

Martin je u svojoj polufnalnoj skupini bio treći s vremenom 7:08.33, iza Nijemca Olivera Zeidlera koji je bio najbrži s vremenom  7:03.93 i Norvežanina Kjetilla Borcha na drugom mjestu s vremenom 7:06.29. U prvoj polufinalnoj skupini najbrži je bio Čeh Ondrej Sivek s vremenom 6:56.89.

Finale samca je na rasporedu danas u 15,20 sati. Trebalo se održati sutra no onda su sva polufinala i finala predviđena za nedjelju prebačena na subotu zbog loše vremenske prognoze.  

Danas su u polufinalu dvojca nastupili i Mihael Girotto i Patrik Papac, ali su ostali bez plasmana u finale. Oni su u svojoj skupini bili zadnji s vremenom 6:48.34, dok su u njihovoj skupini najbolji bili Francuzi Hugo Boucheron i Matthieu Androdias s vremenom 6:23.33.

Najčitaniji članci