Obavijesti

Sport

Komentari 3

Damir Mulaomerović: Ma lako ti je kad ti je šef Aco Petrović

Damir Mulaomerović: Ma lako ti je kad ti je šef Aco Petrović
1

USPJEŠAN START Aco Petrović mi ne slaže momčad, no dobar savjet 
ću prihvatiti, kaže Damir Mulaomerović (41), 
koji s Cibonom ima tri pobjede u prve tri utakmice

VIDEO

Aco mi je bio trener, izbornik, a sad i poslodavac. Ima nešto što bih uzeo od njega. Nitko kao Petrović ne vodi momčad tijekom utakmice. Brzo razmišlja, sve vidi, fantastičan je vođa... Uh, da u tome budem 50 posto uspješan kao Aco bio bih presretan, istaknuo je Damir Mulaomerović.

Petrović je i u njegovu slučaju sve vidio i brzo razmislio. Maknuo je Slavena Rimca s klupe i postavio Mulu.

- Aco je odličan šef. Puno pričamo o svemu, igračima. Ne slaže mi momčad, no dobar savjet ću prihvatiti. Bio bih lud da to ne napravim, pa ja sam ipak na početku trenerske karijere i učim - istaknuo je Mulaomerović.

"Florence i Šiško imaju prednost ispred Mavre. Moram misliti i na rezultat. Nije lako stvoriti playa, to je proces koji traje i pet godina" - play se stvara i pet godina

Suradnja je zasad odlično krenula. Mula je pobijedio u prve tri utakmice.

- Uoči Zadra nije bilo lako, praktično smo se borili za ostanak. Bilo je puno nervoze, no već nakon treće utakmice protiv Tajfuna ponosno sam ušao u svlačionicu. Potencijal ove momčadi ogroman je. Još kad se Ante Žižić vrati, bit ćemo još bolji - kaže Mula.

Dok Ante ponovo ne zaigra, tu je njegov 17 godina stariji brat Andrija.

- Podmetnuo je leđa kad nam je bilo najpotrebnije. Njegovo iskustvo i kvaliteta daju nam širinu, a i moja je produljena ruka na parketu. Tu je važan i Marin Rozić, koji je nevjerojatan motivator momčadi - istaknuo je Mulaomerović.

Nakon što je imenovan trenerom Cibone, Mula je nazvao i bivšeg trenera ‘vukova’ Slavena Rimca. Ne samo zbog košarke i Cibone, nego i da o svemu popričaju kao prijatelji.

- Drago mi je da je izveo igrače van na večeru, nisam se naljutio. Nakon svega što su prošli skupa zaslužili su jedan takav oproštaj. Rimcu želim sve najbolje, vjerujem da će napraviti odličnu karijeru - kaže Mula, kojeg u utorak očekuje veliki test. U Draženov dom stiže moćna Cedevita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.