Obavijesti

Sport

Komentari 34

Dan žena: Čvrsto drže tri ugla Maksimira i one su Dinamo...

Dan žena: Čvrsto drže tri ugla Maksimira i one su Dinamo...
4

Teta Dragica kuha 'modrima' 17 godina, najfiniju kavicu u Zagrebu sprema Goga, Vlatka zna sve Mamićeve tajne. One su samo neke od žena koje rade u Dinamu

VIDEO

Igrači prolaze, uprave odlaze - jedino su one uvijek tu. Kuharica Dragica Kosec, domaćica Goga, šefica Mamićeva kabineta Vlatka i ostale žene bez kojih Dinamo ne bi bio isti, za Dan žena dobiju cvijeće.

- Njoki tete Dragice su čudo! I da postanem golman od 20 milijuna eura,  neću zaboraviti kako se brinula za sve nas - kaže Ivan Kelava.

Nije ju zaboravio ni jedan od njenih omiljenih igrača, Niko Kranjčar. Samo se nasmijala kad smo je pitali je li istina da ju je Niko htio povesti sa sobom u inozemstvo, da mu kuha.

Nije htjela odgovoriti.

- Uuuuuuu... Niko je volio pojesti! Volio je špinat više od Popaja. Nekad bi čak skoknuo do placa pa donio svježeg špinata meni u klub da mu skuham - prisjetila se Dragica.

Svakog igrača pozna u dušu, zna što voli jesti i to mu servira.

- Kelavi i Sammiru uvijek stavim malo veću porciju, njih dvojica vole pojesti, a Vida i Tonel jedu najmanje. Na dan utakmice imamo lakšu hranu; puretinu, rižu, špinat i za desert palačinku. Vidu moram nagovarati da pojede palačinku. Popusti tek kad vidi kako Kelava slatko jede - priča Dinamova kuharica.

Domaćica Goga teško podnosi Dinamove poraze. Tijekom utakmica stoji za šankom i kuha kave čekajući kad će čuti “Plavi, plavi”. Himna svira nakon svakoga gola Dinama.

- Predsjednik Newcastlea jednom se nervozno šetao po loži. Rekla sam mu: ‘Sad ćete primiti gol.’ I Dinamo je za par sekundi zabio. Vikao je da sam vještica - nasmijala se Goga.

Najfiniju kavicu u Zagrebu sprema Goga

Kuhala sam kave i predsjedniku Tuđmanu. Ponekad je pio i čaj, ali bi uvijek tražio da ulijemo malo ruma, kaže domaćica Gordana Švedi. U Dinamu je 16 godina.

Teta Dragica kuha “modrima” 17 godina

Nikad nitko ne ostavi ništa u tanjuru. Uvijek sve počiste, šali se Dinamova kuharica teta Dragica. U klubu je 17 godina. Njenu kuhinju najviše voli Kelava, a prije njega Niko Kranjčar.

Zna sve Mamićeve tajne i drži ih za sebe 

Čovjek iz Brčkog dva dana je spavao u autu pred stadionom čekajući da se Zdravko vrati s puta pa da ga upozna, prisjeća se Mamićeva “šefica kabineta” Vlatka Peras.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe