Obavijesti

Sport

Komentari 23

Danijel opet nije primio gol: Na zimu dovodimo 2-3 pojačanja

Danijel opet nije primio gol: Na zimu dovodimo 2-3 pojačanja
1

Nisam se zamarao Valdesom ni ranije, zašto bih sada. Imam novi ugovor, branim dobro, tako da se ne opterećujem drugim stvarima, rekao nam je Danijel Subašić

VIDEO

Danijel Subašić brani u životnoj formi, njegov Monaco u pretposljednjem je susretu prije zimske stanke pobjedom 2-0 protiv Guingampa nastavio niz utakmica bez poraza, a naš reprezentativni golman 5. utakmicu zaredom nije primio gol. 

- U lijepom smo nizu, još da u petak pobijedimo Valenciennesa pa možemo u miru na godišnji odmor – kaže presretni Subašić, koji je prepun samopouzdanja.

- Stvarno smo dobro igrali u prosincu, čak i bez Falcaa smo bili opasni, prije svega jer je trener promijenio sustav, sada igramo s dva napadača. Kad igramo kao momčad, onda se ne bojimo nikoga. 

Priče o svađi Ranierija i Falcaa su neistinite. 

- Ma to su gluposti, nema ništa od toga. Boljela ga je loža, nisu htjeli riskirati da slučajno ne pukne pa ga je trener malo odmorio. Sad trenira normalno i sigurno će igrati u zadnjem kolu. Dobri smo i bez njega, ali s njim smo još jači. Na korak do PSG-a, što je malo tko očekivao.  

Monaco najavljuje nova pojačanja u zimskom prijelaznom roku. 

- Vidjet ćemo, priča se da dovodimo 2-3 prava igrača. Ne znam koga, ali ako budu na nivou pojačanja iz ljetnog prijelaznog roka, to će biti sjajno. 

Sve manje se spominje dolazak golmana Victora Valdesa

- Nisam se zamarao time ni ranije, zašto bih sada. Imam novi ugovor, branim dobro, tako da se ne opterećujem drugim stvarima. 

Za Subašića je 2013. bila godina za pamćenje. Monaco se vratio u prvoligaško društvo, potpisao je novi, poboljšani ugovor, reprezentacija se plasirala u Brazil...

- Godina je za poželjeti. Neka se tako nastavi i u 2014. Da budem zdrav i da branim te da reprezentacija napravi nešto u Brazilu.

Subašić smatra kako možemo preko Brazila, Meksika i Kameruna u 2. krug. 

- Skupina je teška, no mislim da se možemo izboriti za to 2. mjesto. Brazil je favorit, igraju doma i za nas je privilegija igrati na otvaranju SP-a. Koliko igrača uopće ima priliku otvoriti SP protiv domaćina? I to još u Brazilu. Vjerujem da smo dovoljno dobri da možemo u nastavak natjecanja s tog 2. mjesta, a ako se pruži prilika, zašto ne i s 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.