Obavijesti

Sport

Komentari 0

Darijo Srna: Ne zamaram se Goranom Vlaovićem

Darijo Srna: Ne zamaram se Goranom Vlaovićem
1

Sljedeći gol za Hrvatsku Darija Srnu svrstao bi na drugo mjesto vječne liste najboljih strijelaca, odmah iza nedodirljivoga Davora Šukera

VIDEO

Zabrinuta lica u srijedu je Slaven Bilić izvijestio:
- Darijo Srna neće u četvrtak trenirati, boli ga mišić!
Međutim u četvrtak navečer izdržao je cijeli trening i više nije upitan za utakmicu.
- Dobro sam i igrat ću u subotu. Puno sam utakmica imao ove sezone, to je možda umor. Nije to neka bol, više mi stvara psihičke nego fizičke probleme - rekao je Darijo misleći pritom na mali strah koji se uvuče u glavu pri pomisli na ozljedu. A on nije od onih koji se štede i igraju “pod ručnom”:
- Od prve minute krenut ćemo po gol. Favoriti smo, pobijedili smo ih tamo, pobijedit ćemo i u subotu.
U ovim kvalifikacijama zabio je tri gola (Makedoniji, Izraelu i Andori), ukupno 15 za Hrvatsku, koliko i Goran Vlaović. Sljedeći njegov gol svrstat će ga na drugo mjesto vječite liste, odmah do Šukera.
- Ma uopće se ne zamaram Vlaovićevim, svojim golovima i tim brojkama. Zna se da sam opasan iz prekida, to je moja snaga. Moram ih, kao i dosad, stalno vježbati, biti još bolji, pa će doći i golovi. A u subotu ćemo zabiti.
I Darijo Srna žali što smo zbog ozljeda prorijeđeni:
- Niko Kovač i Petrić nam nedostaju, ali imamo igrače koji će ih zamijeniti. Jerko Leko i Ivica Olić u vrhunskoj su formi, siguran sam da neće zakazati.

BILIĆ: UZOR JE SUSRET PROTIV RUSA
Baš je slično kao i protiv Rusa u lipnju. Petrić je i tad bio ozlijeđen, igrao je Olić od prve minute. Darijo Srna, koji je sad lakše ozlijeđen, tad je zbog ozljede izišao već u osmoj minuti. Utakmica je završila 0-0, ali upravo u njoj Bilić vidi model za pobjedu protiv Izraela:
- To je možda naša najbolja utakmica u kvalifikacijama. Jer u svim ostalim susretima imali smo 'crnu rupu’, kad smo padali. Protiv Rusa je ona možda trajala minutu ili dvije.
Da mogu birati, izabrao bih igru protiv Rusa uz bolju realizaciju. Mislim da to može tako i biti.

STADION VEĆ GOTOVO RASPRODAN
Maksimir će u subotu biti pun. Ulaznica gotovo više nema.
- Tribina zapad dolje je rasprodana, ostalo je još nešto za zapad gore i tribinu istok. U petak bi već mogla biti rasprodana i sjeverna tribina - kaže glasnogovornik Davor Gavran.

PEDERSON NAM DONOSI SREĆU
Susret će suditi Nijemac Wolfgang Stark, a suca će kontrolirati Rune Pedersen. On nam je sudio u Kijevu protiv Ukrajine u borbi za SP 1998. i poništio gol Ukrajincima kod 1-0. A sudio je i susret s Nijemcima (3-0) na SP-u 1998.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu