Obavijesti

Sport

Komentari 42

David Luiz: "Nemamo Thiaga i Neymara, ali imamo navijače"

David Luiz: "Nemamo Thiaga i Neymara, ali imamo navijače"
3

Brazilska reprezentacija od 22 sata bori se za finale Svjetskog prvenstva, prvi put poslije Japana i Koreje 2002. godine. Na putu joj stoji reprezentacija Njemačke

VIDEO

Bez Neymara i Thiaga Silve, kapetansku traku na stadionu Mineirao u Belo Horizonteu nosit će David Luiz. Stoper koji napušta Chelsea i odlazi u PSG jedna je od najvećih zvijezda Svjetskog prvenstva u Brazilu, a fantastičan gol protiv Kolumbije jedan je od najboljih na SP-u. 

- Vježbam takve udarce stalno. Slobodnjak je bio baš na idealnom mjestu, a kad sam vidio kako se lopta miče u zraku, znao sam da golman nema nikakve šanse da to obrani - objasnio je Luiz. 

Gol je proslavio urlanjem iz petnih žila, što objašnjava time da je želio još više uključiti publiku koja nosi "Selecao" do završnice prvenstva. 

- Znamo da će nam nedostajati Neymar i Thiago, ali ovo je vrijeme u kojem moramo pokazati ponos i karakter. Nemamo pravo na neuspjeh jer je cijela država uz nas. Navijači nas podržavaju, nose nas naprijed, stvaraju nevjerojatnu atmosferu u kojoj moramo pobijediti. I imamo osjećaj kao da ne možemo izgubiti kad nas navijači nose. 

Dante umjesto Thiaga?

U društvu s Luizom u obrani trebao bi biti Bayernov Dante, koji kaže kako neće imati nikakvih problema oko uigravanja s Davidom ako ga Luiz Felipe Scolari uvrsti u prvih 11.

- Svi smo u ovome zajedno, a Luiz je postao vođa ove reprezentacije. On je sjajan, karakterno jak i nadam se da ću zaigrati s njim, ali o tome će odlučiti izbornik. Poznajem njemački nogomet i ovo će nam sigurno biti najteža utakmica dosad - izjavio je Dante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad