Obavijesti

Sport

Komentari 1

Debakl Hezonje u Istanbulu s 39 razlike, Perasović: Sram me je!

Debakl Hezonje u Istanbulu s 39 razlike, Perasović: Sram me je!

Uniks je imao svega 28 posto šuta iz igre, te tek pet pogođenih trica iz 27 pokušaja. Domaćin je imao 63 posto šuta i 15 skokova više. Hezonja je ostao na svega pet koševa

VIDEO

U susretu 4. kola košarkaške Eurolige ruski Uniks Kazan, koji vodi hrvatski stručnjak Velimir Perasović, doživio je težak poraz na gostovanju u Istanbulu izgubivši od Fenerbahče s 41-80.

Fener je već nakon prve četvrtine vodio sa 21-8, na poluvremenu je bilo 44-22, a na koncu treće dionice čak 61-27. Do kraja susreta razlika je narasla na ogromnih +39 razlike (80-41) za jedan od najtežih Perasovićevih poraza u karijeri.

Uniks je imao svega 28 posto šuta iz igre, te tek pet pogođenih trica iz 27 pokušaja. Domaćin je imao 63 posto šuta i 15 skokova više.

- Osjećam sram nakon ove utakmice jer nismo mogli ništa učiniti u igri, pogotovo u napadu smo bili jako, jako loši. Igrali su jako dobro u obrani, ali i mi smo bili vrlo statični bez odluka. Danas je naš veliki problem bila igra u napadu - kazao je Perasović dok je njegov kolega na suparničkoj strani Aleksandar Đorđević bio, naravno, zadovoljan.

- Nakon ovakvih utakmica nema se puno za reći. Bila je ovo sjajna reakcija cijele ekipe. Bili smo koncentrirani i disciplinirani u obrani. Učinili smo gotovo sve što smo planirali - kazao je.

Domaćine su do druge pobjede predvodili Marial Shayok sa 17, Devin Booker sa 16 i Nando De Colo sa 13 koševa. U redovima ruskog sastava, kojem je to bio treći poraz, jedini igrač s dvoznamenkastim brojem koševa bio je Isiah Canaan sa 10 koševa. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je za 27 minuta zabio pet koševa uz šut 1-6 iz igre.

Maccabi je na gostovanju pobijedio ASVEL sa 93-85 upisavši prvu pobjedu, dok je francuski sastav doživio prvi poraz.

Real je skoro prosuo +23, Barca dobila Olympiacos u produžetku
Real je skoro prosuo +23, Barca dobila Olympiacos u produžetku

James Nunnally sa 25 i Jalen Reynolds sa 17 koševa bili su najefikasniji kod Maccabija gdje i dalje nema Anze Žižića. U domaćim redovima Elie Okobo je zabio 23, a Chris Jones 14 koševa.

Zenit je u St. Peterburgu pobijedio Bayern sa 79-71. Ruskom sastavu je to bila treća pobjeda, dok je Bayern upisao i četvrti poraz.

Ruski sastav je gubio s osam razlike, a na koncu je slavio sa +8. Jordan Mickey je sa 18 koševa bio najefikasniji kod Zenita, a Darrun Hilliard sa 24 koša kod gostiju za koje nije nastupio Leon Radošević.

Na ljestvici vode Asvel i Zenit sa po sedam bodova, dok Barcelona i Milano imaju po šest bodova, ali i utakmicu manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'