Obavijesti

Sport

Komentari 179

Dejan Lovren vrijeđao putem interneta: Majmune, izbriši to

Dejan Lovren vrijeđao putem interneta: Majmune, izbriši to
1

MAJMUN I IDIOT Teške su riječi padale u porukama hrvatskog reprezentativca mladiću koji je na Instagramu napisao komentar na ponašanje Dejanova brata

VIDEO

Majmune jedan, izbriši to odmah što si napisao jer će ti biti žao.

Ovo nije nepotpisani komentar na nekom forumu nego poruka koju je Dejan Lovren osobno poslao jednom 20-godišnjaku na Instagramu.

Razlog su bile kritike koje je Valentino Marjanović na društvenim mrežama uputio na račun Davora Lovrena, Dejanova brata. Zasmetalo mu je kako se Davor ponašao nakon što je zamijenjen u porazu protiv Malija na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina u Čileu.

- Lovren je sramota za hrvatsku reprezentaciju. Jadno ponašanje - napisao je Valentino pa dobio poruku s posvetom.

Instagram

- Dejan Lovren je u noći na utorak u 1.22 poslao mojem bratu poruku u inbox i tako je počelo - javio nam se Hrvoje Marjanović, Valentinov stariji brat.

- Odgovorio sam mu, ali bez uvreda, nisam se htio spuštati na taj nivo. Podijelio sam s prijateljima, da svi vide kakav je čovjek Dejan Lovren - razočaran je Hrvoje poslije osobne poruke u kojoj 26-godišnji stoper Liverpoola njegovog brata naziva idiotom i majmunom.

Instagram

"Moj se brat bavi nečim pametnim"

To što je Lovren s Valentinom odlučio raspravljati puna 24 sata poslije završetka utakmice četvrtfinala, dovoljno govori koliko je bio vruć i koliko mu je bilo stalo da obrani bratovo ime od kritika.

- Kako Dejan ima mlađeg brata - e pa imam ga i ja! I naravno da mu neću dopustiti da ga vrijeđa i napada. Trebate ga vidjeti, Valentino je u strahu poslije tih uvreda i prijetnji - rekao je Hrvoje.

Lovrenov ispad posebno ružno izgleda kad se promatra iz perspektive sportskog uzora i primjera ponašanja sportaša.

- I Valentino je isto nogometaš, živi u Njemačkoj, igra u Münsteru - pojasnio je Hrvoje, inače instruktor skijanja u Švedskoj, zašto je njegovog brata toliko pogodio Lovrenov komentar da Davor “bar nešto pametno radi u životu”, za razliku od Valentina, koji “očito nema što pametnije raditi nego samo pljuvati”.

Žele društvene mreže bez društva

Ovakva komunikacija nije ništa novo i neobično u svijetu društvenih mreža, koje su navijačima pružile priliku da igračima neposredno kažu sve što su dosad govorili samo s tribine ili ispred televizora.

No Lovrenova eksplozija nije pravi način obrane brata, a ni sebe. Kad se već bave poslom u kojem su na najvećoj pozornici, onda trebaju biti spremni za kritike, bez nagona da uzvrate i nazovu nekoga majmunom. Ako ne mogu prijeći preko toga, očito ne razumiju “društveni” dio sintagme “društvene mreže”.

Ne raspravljaj, Dejane

Tanki živci: Lovren je htio obraniti brata, ali izrazi poput “majmune”, “idiote” i “bit će ti žao” nisu najsretniji odabir Liverpoolova stopera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante