Obavijesti

Sport

Komentari 7

Dejan nazvao Salaha: 'Dočekao me je medvjed na aerodromu!'

Dejan nazvao Salaha:  'Dočekao me je medvjed na aerodromu!'
6

Brate stvarno ti je dobra frizura, sviđa mi se - kazao je Dejan, a Mo mu je odgovorio: Ma je, sviđa se i meni, samo što je skupa.  - Skupa? Aha, zato si ostavio toliko kose, zato što nemaš love. Nevjerojatno, rekao je Dejan

VIDEO

'Meni ćeš najviše nedostajati, sretno prijatelju moj', rekao je Dejanu Lovrenu (31) njegov 'partner in crime', druga polovica, egipatski Sancho Panza ili što god drugo mu je bio Mohamed Salah u Liverpoolu. Njihovo je prijateljstvo svakodnevno punilo društvene mreže odličnim zezancijama i uživanjem što u klubu, što van njega. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dejan zove Salaha

Pokretanje videa...

Lovren zove Salaha 02:30

Lovren je sada za 12 milijuna eura iz engleskog prvaka otišao u ruskog, u Zenit. Ondje su ga dočekali baš kako se i treba dočekati viceprvaka svijeta - veličanstveno. Na društvenim mrežama cijeli dan objavljuju duženje s hrvatskim reprezentativcem, a i Lovren ne skriva svoje zadovoljstvo. Ipak, prijatelj je prijatelj. Znaju to i Rusi pa su tako za zenitske kanale odlučili snimiti videopoziv Moa i Dejana. 

- Opa! Lijepa frizura - rekao je Dejan na početku razgovora svome prijatelju koji se na poziv javio sa svojim prepoznatljivim velikim osmjehom. 

'Učim ćirilicu, a ako treba igram odmah u petak protiv Ćorluke!'
'Učim ćirilicu, a ako treba igram odmah u petak protiv Ćorluke!'

- Taman sam stigao ovdje i na aerodromu su me dočekali ljudi, pozdravljali su me, a onda sam iza vidio - medvjeda! Ludo! - smijao se Dejan dok je Salahu pričao dogodovštine iz svog dolaska u Rusiju.

- Brate, pazi ovo! Pitao sam je li ovo zoološki na otvorenom. Rekli su mi ne brini se, ne jede on, prijateljski je nastrojen, haha - rekao mu je hrvatski nogometaš, dok se 'faraon' smijao i dobacio mu:
- Mogao si reći da si ti njegov brat medvjed haha! 

Liverpool v Chelsea - Premier League - Anfield

- Kako si, brate? - upitao ga je Dejo. 
- Dobro sam. Opuštam se. Ti si tek stigao? Ideš trenirati sutra? Jesi li kapetan? - pitao je Mo.
- Želiš to? Ako ti tako kažeš, pokušat ću biti najbolji - rekao mu je uz osmijeh Dejan pa još jednom pohvalio frizuru:
- Brate stvarno ti je dobra frizura, sviđa mi se - kazao je Dejan, a Mo mu je odgovorio:
- Ma je, sviđa se i meni, samo što je skupa. 
- Skupa? Aha, zato si ostavio toliko kose, zato što nemaš love. Nevjerojatno - nije se stao smijati Hrvat. 

Liverpool v Chelsea - Premier League - Anfield
'Vatreni' vole Jadran: Perišić se tajno vjenčao, Livaković išao na krstarenje, Mandžukić zasvirao
'Vatreni' vole Jadran: Perišić se tajno vjenčao, Livaković išao na krstarenje, Mandžukić zasvirao

Liverpool ga je 2014. Southamptonu platio 25, a sada prodao za 12 milijuna i nešto zaradio, a Lovren ide u klub u kojem će igrati te u najboljoj mogućoj formi dočekati odgođeni Euro 2020 koji će se igrati u ljeto 2021. godine.

Nije se naigrao ni ove sezone - štoviše, samo 15 utakmica i 1190 minuta naspram 18 utakmica prošle i 1261 odigranu minutu - ali sve je palo u drugi plan kad je drugi put u godinu dana podigao pehar. Lani prvak Europe, sad prvak Engleske.

Danijelu Subašiću umro otac
Danijelu Subašiću umro otac

Obilježio je Kloppovu eru, unatoč tome što u posljednje vrijeme nije baš puno igrao, ali to ne znači da je bio u lošim odnosima s Jurgenom Kloppom. Dapače, na njegovom odlasku, Nijemac ga je zagrlio čvrsto kao da na dalek i dug put pušta sina. 

- On je primjer sportaša, ima sve što je potrebno i sad odlazi u Rusiju. No, uvijek se može vratiti - uvijek će biti dobrodošao, jer je stvarno odličan dečko - prokomentirao je njemački strateg. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zagrljaj Lovrena i Kloppa

Pokretanje videa...

Zagrljaj Lovrena i Kloppa 01:07

Nakon tri godine u Francuskoj pa sedam godina u Engleskoj, 'vatreni' stoper ide u zemlju za koju ga vežu najljepše nogometne uspomene. 

"Njegov doprinos tijekom godina bio je briljantan i želimo mu sve najbolje u novom izazovu. Svi 'redsi' mu zahvaljuju", napisali su iz Liverpoola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani