Obavijesti

Sport

Komentari 16

'Vatreni' vole Jadran: Perišić se tajno vjenčao, Livaković išao na krstarenje, Mandžukić zasvirao

'Vatreni' vole Jadran: Perišić se tajno vjenčao, Livaković išao na krstarenje, Mandžukić zasvirao
15

Sezona je mnogima završila, a neki su iskoristili kratak predah prije završnice Lige prvaka. Ali brojnim našim nogometašima jednaka je želja: doći na odmor na najljepše Jadransko more

VIDEO

Dok nekim igračima poput Rebića, Brozovića i Pašalića sezona još nije gotova pa će njihov odlazak na more morati pričekati, drugi su hrvatski nogometaši već svoje kupanje na najljepšem moru na svijetu odradili. Tako su Ivan Rakitić, Mateo KovačićLuka Modrić, na primjer, stigli na svoja omiljena mjesta na hrvatskoj obali, ali su se zbog priprema za nastavak Lige prvaka već morali vratiti u svoje klubove. Drugi njihovi suigrači također su sa svojim boljim polovicama odmarali na našoj obali.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka u Zadru

Pokretanje videa...

Luka Modrić u Zadru 01:03

Naš kapetan i prvak Španjolske, Luka Modrić (34), posjetio je rodni Zadar. U gustom rasporedu čudne sezone, osobito njenog završnog dijela, Luka je pokazao da još uvijek nije umoran niti spreman za mirovinu, ali pred završnicu Lige prvaka u kojoj Modrić 'puca' na peti naslov europskog prvaka, za što je bilo potrebno napuniti baterije. Naravno, najbolje je to učiniti pod najljepšim suncem i na najljepšem moru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Ekskluzivno: Isklesani Modrić uživa u kupanju u svom Zadru
Ekskluzivno: Isklesani Modrić uživa u kupanju u svom Zadru
Luka MOdrić s obitelji i prijateljima odmor provodi u Zadru

Obitelj Rakitić ove je godine odlučila ljetovati u Španjolskoj. Ovaj prekrasni par obožava ljetovati u Hrvatskoj od koje nisu odustali iako su prije četiri godine imali ružno iskustvo. Podsjetimo, tada je Ivan (32) bio na Ugljanu te je unajmio luksuznu Villu Mariju, a neki huligani gađali su kuću kamenjem.

Pritom su porazbijali sve prozore i vrata, a u tom je trenutku Rakitić bio u kući s obitelji. Lani su bili na Šolti, a kratki odmor uoči nastavka Lige prvaka iskoristili su za posjet jednoj vili u Lloret de Maru, poznatome odredištu brojnih generacija hrvatskih maturanata.

Na Šolti su ove godine bili i Perišići, ali ne zbog običnog odmora. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (31) sklopio je crkveni brak s dugogodišnjom partnericom Josipom (32), doznaje Gloria. Imali su tajnu ceremoniju 17. srpnja u Grohotama na Šolti. 

Stasiti brko naletio na nagaznu minu, a Dalić otplesao sirtaki
Stasiti brko naletio na nagaznu minu, a Dalić otplesao sirtaki

Vjenčanje je bilo u krugu najuže obitelji, a ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila. Slavlje su potom nastavili s bliskim članovima obitelji u hotelu Martinis Marchi Heritage.  Par će uskoro proslaviti osmu godišnjicu civilnog vjenčanja, a već imaju i dvoje djece.

Ove sezone u Bundesligi Andrej Kramarić (29) je odigrao 19 utakmica, zabio 12 golova i četiri puta asistirao. Sljedeća sezona donosi domaća i europska sezona s Hoffenheimom pa pohod na naslov europskih prvaka s Hrvatskom. Ipak, trenutno odmara. On i njegova djevojka Mia Ćurković (25) ljetuju u Hrvatskoj, na Jadranu, a osim što leže pod suncem aktivni su i na odmoru.

Nacionalni park Paklenica prolazi se motorizirano. Ništa 'japanke'. Nije Krama Čeh... Ali mogao bi Česima dati 2-3 gola drugo ljeto na Europskom prvenstvu.

'Luka Modrić me zbog godina zove 'sine', a ja njega 'tata'...'
'Luka Modrić me zbog godina zove 'sine', a ja njega 'tata'...'

Hrvatski ratnik Mario Mandžukić (34) je od nadimka 'Mr. No Good' prešao na 'Mr. Feels Good'. A kako i ne bi kada je na lijepom Jadranu dok mediji nagađaju gdje će se nastaviti njegova karijera nakon kratkog izleta u Katar

Navijači Juvea viču 'Mandžo, vrati se', ali za sada Mandžo 'ne trza'. Uzme gitaru, baci pogled na plavo more, stavi sunčane naočale i opušteno uživa u slobodnim danima. 

Dominik Livaković (25) stigao je s djevojkom Helenom Matić u rodni Zadar, a osim posjeta omiljenom mu gradu golman svjetskih viceprvaka sa svojom izabranicom obilazi i hrvatske otoke pa se tako Helena pohvalila fotografijama s Visa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊☀️

Objavu dijeli Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

Mateo Kovačić (26) i njegova Izabel jedan su od omiljenih parova među našim sportašima. Njoj se često pripisuje nenadmašna ljepota i jednostavnost, a našem reprezentativcu ogromna ljubav prema svojoj dugogodišnjoj partnerici, a sada i supruzi s kojom čeka dijete.

Oni su svoje ljeto u iščekivanju trećeg člana obitelji ove godine prvo otišli u inozemstvo, a sada su stigli i u Hrvatsku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet