Obavijesti

Sport

Komentari 5

Delaš neće u Cibonu, a živi u stanu trenera Perasovića

Delaš neće u Cibonu, a živi u stanu trenera Perasovića
1

Najbolji košarkaš do 19 godina na svijetu nada se ostanku u Splitu, a u slučaju odlaska sigurno zna jedino gdje neće igrati - kod svoga stanodavca

VIDEO

U prostorijama košarkaškog kluba Split predstavljeni su brončani sa SP-a za mlade reprezentacije. Bili su tu nekadašnji trener i pomoćni trener Splita Boris Kurtović i Ante Nazor, te dvojica igrača, kapetan i najbolji igrač turnira Mario Delaš te Luka Babić.
- Još jedanput apeliram na sve klubove da poklone povjerenje ovim mladim igračima. Na ovom SP-u bili su sjajni, pokazali su da se na njih itekako može računati - rekao je Kurtović. A onda su se mikrofoni okrenuli prema Delašu, najboljem košarkašu na svijetu u svom godištu.
- Trofej za najboljeg igrača ponio sam samo zato jer su gotovo sve akcije išle na mene - skromno je priznao Delaš, koji ne može prežaliti polufinalni poraz od Amerikanaca. Ali medalja je u džepu i to je na koncu najvažnije.
- Ta medalja je momčadski uspjeh i zato mi je puno draža od trofeja za najboljeg igrača - kaže Delaš. Sve je izvjesnije da iduće sezone neće igrati u Splitu, predsjednik Rađa prije nekoliko dana je potvrdio da će klub pokušati prodati svog najvećeg talenta. I riješiti barem dio neizdrživih financijskih problema. Sve opcije za nastavak njegove karijere su otvorene, no jedno je sigurno - Cibona ne dolazi u obzir!
- Ne volim Cibonu, nikako se ne mogu zamisliti u njihovom dresu. Uostalom, teško da bi u Euroligi i dobio minutažu - kaže Delaš. A živi u iznajmljenom stanu Cibonina trenera Perasovića!
- Najbolja opcija za mene bi bila da Split igra NLB ligu. Ali ne igra... Još uvijek je sve otvoreno, pogotovo ako klub ne riješi financijske probleme. Ako moja prodaja bude jedini izlaz, onda mi ne preostaje ništa drugo potražiti novu sredinu - rekao je Delaš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka