Obavijesti

Sport

Komentari 153

Derbi ipak s Oršićem: 'Mislave, ponosni smo što si ostao ovdje'

Derbi  ipak s Oršićem: 'Mislave, ponosni smo što si ostao ovdje'

'Dinamo je od Rijeke u prve tri utakmice sezone primio devet golova, to je podatak o kojem vodimo računa. I naš dodatni motiv', pojasnio je u najavi derbija trener Dinama Željko Kopić

VIDEO

Oršić? Ma on je poseban, dečko koji je velikim slovima upisan u povijest kluba. Odigrao je velik broj kvalitetnih utakmica, sigurno je da smo sretni i zadovoljni njegovim ostankom, svi znamo koliko nam je bitan na terenu, ali i u svlačionici. Omiljen je među navijačima, djeca ga gledaju kao simbol Dinama, ponosni smo što ostaje s nama, kaže Željko Kopić.

Dinamo danas u 17.30 protiv Rijeke otvara proljetni dio sezone, a dan uoči velikog derbija iz Dinama su navijačima poslali jasnu poruku: Mislav Oršić ostaje!

VIDEO Dinamo zaintrigirao navijače: Oršić ipak ostaje!
VIDEO Dinamo zaintrigirao navijače: Oršić ipak ostaje!

- Moram naglasiti veliki trud Mislava i njegovog agenta, vodećih ljudi u klubu, svi su napravili ozbiljan posao kako bi Oršić ostao u Dinamu. Iza Mislava su ozbiljne pripreme, radio je sjajno, vjerujem da će već sutra protiv Rijeke biti na optimalnoj razini - kaže Željko Kopić pa nastavlja:

- Izostanci? Već smo tijekom tjedna komunicirali, i naša momčad, kao i mnoge druge, nije pošteđena određenih viroza, Petković je preskočio dvoboj sa Sturmom zbog ozljede, pa nakon toga imao još neke probleme, vidjet ćemo kako će to s njim izgledati. Nema nam Moharramija, koji je još s reprezentacijom, drugi bi trebali biti spremni.

Pokretanje videa...

Mislav Oršić nakon West Hama 03:37

Dinamu ipak nije bilo jednostavno odbiti ozbiljnu ponudu Burnleya...

- Svaka poslovna odluka strateški se gleda na dva načina, i kakvu god odluku donijeli, ona predstavlja velik rizik. Velik je tu novac bio u pitanju, gledali smo i financijski i sportski aspekt cijele priče, a vodili smo računa i o svlačionici. Mislav je motiviran, kao i cijela momčad, svi smo spremni za dvoboj s Rijekom.

Kako su, po vama, ovaj prijelazni rok odradili konkurenti, Osijek, Rijeka i Hajduk?

- Mi smo fokusirani na svoj rad, gledamo sebe. Dinamo je od Rijeke u prve tri utakmice sezone primio devet golova, to je podatak o kojem vodimo računa. I naš dodatni motiv. Želimo doći do prve pobjede u sezoni protiv njih, Rijeka je godinama u vrhu HNL-a, igraju kvalitetno i s visokim intenzitetom - kaže Kopić.

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

Kako se u momčad uklopio Petar Bočkaj?

- Pero je pozitivan lik, radi vrlo dobro, momci su ga sjajno prihvatili. Sve je OK, zadovoljni smo njegovim radom i vjerujemo da će biti veliko pojačanje - izjavio je Željko Kopić, a onda se odmah u priču ubacio Josip Mišić:

- Pero neće kod nas pucati slobodnjake, ha, ha. Šalim se, ma ima vrlo dobre prekide, sigurno će nam i u tom segmentu biti od velike pomoći.

Kopić: Oršić je poseban igrač, a ponosni smo što ostaje s nama
Kopić: Oršić je poseban igrač, a ponosni smo što ostaje s nama

A kako svlačionica diše na temu Mislava Oršića?

Jeste li se već oprostili s njim u jednom trenutku? - Ha, ha, nismo se opraštali, skupa smo na treninzima cijelo vrijeme, a naravno da je cijela svlačionica sretna što Oršić ostaje u našoj momčadi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...