Obavijesti

Sport

Komentari 41

Derbi za polufinale Kupa: Evo gdje gledati Dinamo - Rijeka

Derbi za polufinale Kupa: Evo gdje gledati Dinamo - Rijeka

Utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske između Dinama i Rijeke igra se na stadionu Maksimir u Zagrebu od 18.30, a susret možete uživo gledati na TV kanalu HNTV

VIDEO

U nastavku četvrtfinala SuperSport Hrvatskog kupa, najmasovnijeg nogometnog natjecanja u Hrvatskoj, Dinamo na Maksimiru dočekuje Rijeku od 18.30 sati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Damir Krznar

Pokretanje videa...

Damir Krznar nakon Genka 03:23

Ove sezone su u ligi dva puta remizirali s visokih 3-3, jednom u Zagrebu, drugi put u Rijeci, a prošle je godine upravo momčad s Rujevice u četvrtfinalu Kupa izbacila Dinamo s 1-0. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo je pred okršaj s Rijekom prekinuo niz bez pobjede i u 17. kolu Prve HNL svladao Šibenik u ludoj završnici susreta (2-1). 
Upravo je momčad s Rujevica posljednjih godina bila kobna za 'modre' koji su ove godine cilj postavili visoko te se nadaju osvajanju 'Rabuzinovog sunca'. 

Šibenik i Dinamo susreli se u 17. kolu HT Prve lige

- Teško se uopće koncentrirati na pojedince u Rijeci jer su satkani od dobrih igrača, funkcioniraju dobro kao momčad i vrlo su potentni u napadu. Mislim da uz nas imaju najviše šuteva, sigurno su ekipa za respekt. Dinamo nikome unaprijed ne priznaje da je bolji, 'potući' ćemo se za Kup, očekujem tešku, ali s naše strane dobru partiju - prokomentirao je trener 'modrih' pa se osvrnuo na stanje u momčadi:

- Svi su raspoloživi, a naravno da svi ne mogu biti u kadru. Ohrabruje što su Čop i Jurić krenuli s momčadskim treningom, Ademi vuče gležanj i ozljedu. Igrač mu je pao na tu nogu, ali vjerujem da će i on stisnuti zube i biti na raspolaganju.

Prijenos utakmice četvrtfinala Kupa između Dinama i Rijeke na Maksimiru možete gledati uživo na TV kanalu HNTV. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu