Obavijesti

Sport

Komentari 1

Đerek i Ude ukupni pobjednici CRO-GYM lige, Zwicker druga

Đerek i Ude ukupni pobjednici CRO-GYM lige, Zwicker druga

Srebrni olimpijac iz Tokija, Tin Srbić, danas nije nastupio na preči, ali priključio se reprezentaciji na treninzima u Osijeku. Od šest ovogodišnjih izdanja CRO-GYM lige nastupio je na one dvije u Zagrebu

VIDEO

Hrvatski gimnastičari Filip Ude i Ana Đerek drugu godinu za redom ukupni su pobjednici CRO-GYM lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Christina Zwicker

Pokretanje videa...

03:58

Čakovčanin (GK MZ Macan) je sa 90 bodova obranio prošlogodišnju titulu, a uz njega je na postolju nakon odlučujućeg 6. kola održanog u Sokol Centru u Osijeku stao dvojac ZTD Hrvatskog sokola - Jakov Vlahek (75 bodova) i Tin
Srbić (60).

Doduše, srebrni olimpijac iz Tokija nije danas nastupio na preči, ali priključio se reprezentaciji na treninzima u Osijeku.

Od šest ovogodišnjih izdanja CRO-GYM lige nastupio je na one dvije u Zagrebu na kojima je i slavio. Filip Ude je pak ove sezone skupio tri pobjede uključujući i današnju, te dva druga mjesta.

Osijek:  Prvi dan kvalifikacija na Dobro World cup Osijek 2021.

U subotu je njegova vježba na konju s hvataljkama ocijenjena sa 14,333 boda, Vlahek je bio drugi sa 13,966, a Vindijin Mateo Žugec treći sa 13,400.

Ovosezonsko izdanje je preslika prošlogodišnjeg jer isti ukupni poredak prve trojke bio je i 2020. godine.

Podsjetimo, Liam Rabić (ZTD Hrvatski sokol) već prije je obranio juniorsku CRO-GYM ligu, srebrni je Vito Nušak, a brončani Teo Bartolec (obojica GK Vindija).

Protekla dva dana u Osijeku bila su i kontrolna za Svjetsko prvenstvo u japanskom gradu Kitakyushuu (18-24. listopada), a u ponedjeljak je konačna prijava hrvatske reprezentacije kada ćemo znati kompletan muški tim.

U ženskoj konkurenciji Ana Đerek i službeno je obranila ukupnu pobjedu u CRO-GYM ligi.

Gymnastics - Artistic - Women

I prije današnjeg posljednjeg 3. kola održanog u SC Lučko u Zagrebu u kojem Ana (GK Marjan) nije nastupila, znao se vrh postolja. Našoj najboljoj gimnastičarki dovoljne su bile i pobjede u prva dva kola da i drugu godinu za redom osvoji ovo natjecanje (60 bodova).

Danas je slavila Christina Zwicker (ZTD Hrvatski sokol), druga u ukupnom poretku (50 bodova), dok je sezonu na trećem mjestu završila mlada Sara Šulekić (ZTD).

Juniorska viceprvakinja Europe ima istih 35 bodova kao i Petra Furač (GK Sokol Karlovac), međutim na trećem mjestu je zbog bližeg kriterijskog rezultata.

Ovo kolo ujedno je bilo i kontrolni ispit za nastup na Svjetskom prvenstvu u Japanu (listopad), a izborila ga je Christina Zwicker i to A kriterij.

Ona će biti naša jedina ženska predstavnica na tom natjecanju nakon što je slavila u višeboju sa 49,250 bodova, dok je Furač bila iza nje sa 44,050.

Ana Đerek i Tijana Korent, naše standardne reprezentativke, već prije su odlučile propustiti to SP. Podsjetimo, uskoro kreće i CRO-GYM liga juniorki (2006 - 2009. godište), a održati će se u Zagrebu 9. listopada, te 13. i 27. studenoga.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve