Sport

Komentari 1

Derrick Rose ostaje u Knicksima još tri godine za 43 mil. dolara

Derrick Rose ostaje u Knicksima još tri godine za 43 mil. dolara

Derrickov dolazak prošle sezone imao je važan utjecaj na uspješnost momčadi. On je sjajan košarkaš i suigrač, a produžena je ruka trenera Toma Thibodeaua na terenu, izjavio je predsjednik Knicksa Leon Rose

Američki 32-godišnji košarkaš Derrick Rose (32) i New York Knicksi formalizirali su u srijedu dogovor o novom trogodišnjem ugovoru vrijednom 43 milijuna američkih dolara, objavila je ova NBA momčad.

POGLEDAJTE VIDEO: Dončić proslavio novi ugovor

Rose je igračkom razmjenom Detroita i New Yorka, obavljenom sredinom prošle sezone, po drugi put u karijeri došao među Knickse i u 35 utakmica imao prosjek od 14,9 koševa i 4,2 asistencije.

- Derrickov dolazak prošle sezone imao je važan utjecaj na uspješnost momčadi. On je sjajan košarkaš i suigrač, a produžena je ruka trenera Toma Thibodeaua na terenu - izjavio je predsjednik Knicksa Leon Rose.

NBA: Playoffs-New York Knicks at Atlanta Hawks

Derrick Rose je 2008. bio prvi izbor NBA drafta, a izabrali su ga Chicago Bullsi u čijem je dresu 2011. proglašen najboljim igračem sezone. U 13 sezona karijere koju su mu ispresijecale ozljede koljena, Rose je nosio dresove pet momčadi (Chicago Bulls, New York Knicks, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves, Detroit Pistons), a u 646 utakmica osnovnog dijela sezone ostvario je prosjek od 18,5 koševa te 5,5 asistencija.

Najčitaniji članci