Obavijesti

Sport

Komentari 47

Deseti igrač napustio je Hajduk u zimskom prijelaznom roku

Deseti igrač napustio je Hajduk u zimskom prijelaznom roku

Splićani su tako, prema podacima s Transfermarkta, u zimskom prijelaznom roku zaradili nešto više od deset milijuna eura. Blagajna se obilno popunila, novca za transfere ima pa navijači čekaju pojačanja

VIDEO

Navijači zazivaju pojačanja, ali novih imena još nema na Poljudu. Mindaugas Nikoličius radi u tišini, analizira i traži rješenja treneru Ivanu Leki koji je javno zatražio pet novih igrača. S druge strane, velika je gužva na splitskom aerodromu jer čak desetorica su napustila Hajduk ove sezone! Totalna rasprodaja.

Ranije su to napravili David Čolina i Stipe Biuk, LASK je otkupio Marina Ljubičića koji je bio na posudbi, a sa slobodnim papirima u potragu za novim poslom pošli su Kristian Dimitrov i Samuel Eduok. Ivan Šarić otišao je uz postotak od sljedeće prodaje, Josip Vuković, Ivan Krolo i Ivan Dominić na posudbu, a taj broj popeo se na deset odlaskom Janija Atanasova (23) u poljsku Cracoviju.

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu

Prije nekoliko dana najavili smo taj transfer, a nakon što je igrač obavio liječnički pregled i potpisao ugovor, Hajduk je i službeno objavio rastanak s nogometašem iz Sjeverne Makedonije.

U prvom dijelu sezone ulazio je s klupe, skupio je 15 utakmica. Ugovor mu istječe na ljeto, no Ivan Leko ga nije poveo na zimske pripreme u Novigrad, što je bio znak kako klub traži rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

Atanasov je za Hajduk odigrao 69 utakmica uz šest golova i dvije asistencije. Navijači će ga pamtiti po dva gola Lokomotivi u četvrtfinalu prošlosezonskog Kupa (6-3) te sjajnom golu Dinamu na početku sezone. 

Susret Hajduka i Lokomotive na Poljudu u sklopu 6. kola HNL-a

Hajduk je tako u ovom prijelaznom roku ostao bez dvojice veznjaka pa je za očekivati kako će Mindaugas Nikoličius pojačati momčad upravo na ovoj poziciji. Tu su još Filip Krovinović, Lukas Grgić, Marco Fossati, Anthony Kalik i mladi Rokas Pukštas, koji bi mogao dobiti sve više minuta. I nije tu samo vezna linija u pitanju. Leko je ostao samo na Melnjaku na lijevom boku, Mikanović i Lovrencsics nisu u formi, tanka je i napadačka linija.

Splićani su, prema podacima s Transfermarkta, u zimskom prijelaznom roku zaradili nešto više od deset milijuna eura bez bonusa. Blagajna se obilno popunila, novca za transfere ima pa se navijači s razlogom pitaju. Kad će ta pojačanja?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade