Obavijesti

Sport

Komentari 6

Detalji pijanog izlaska zvijezde Uniteda: Nije mogao stajati na nogama, odvela sam ga u hotel

Detalji pijanog izlaska zvijezde Uniteda: Nije mogao stajati na nogama, odvela sam ga u  hotel

Kasnije su se svi preselili u noćni klub Thompson‘s Garage i sjeli u privatni prostor nazvan The Attic. Rashford se očito zabavljao, ali njegovim pratnjama nije bilo toliko zabavno

VIDEO

Marcus Rashford u posljednje vrijeme često puno naslovnice britanskih tabloida, ali ne zbog svojih igara nego zbog onoga što radi van terena. Nekadašnja velika nada Manchester Uniteda i engleskog nogometa igra u jako lošoj formi. Ove sezone je u 26 nastupa zabio četiri gola i šest puta asistirao. Tako da se trenutno bolje snalazi u carstvu noćnih izlazaka i kožnih separea.

Napadač je zbog ludog provoda u Belfastu propustio trening Uniteda, a sada su isplivali svi detalji tog izlaska. Klub je odmah reagirao i kaznio Rashforda s 760 tisuća eura što su njegove dvije tjedne plaće. Detalje izlaska za The Sun je otkrila djevojka koja je provela noć s Englezom.

Trebao je biti prvo ime Uniteda: Pio je sve dok se nije 'srušio', a u klub prijavio da je - bolestan
Trebao je biti prvo ime Uniteda: Pio je sve dok se nije 'srušio', a u klub prijavio da je - bolestan

Sarah Adair je konobarica koja je tog dana poslužila ručak Rashfordu, a on ju je pozvao u izlazak. Izlazak je bio u stilu i konobarica je Rashforda pijanog morala voditi u krevet.

- Ne čudi me što je propustio trening s obzirom na to koliko je kasno otišao u krevet i koliko je popio. Sigurno je znao da neće biti u stanju igrati nogomet - otkrila je Sarah.

Ona je radila u restoranu hotelskog bara, a zatim je došao nogometaš. Sarah nije znala o kome se radi.Tek su joj kasnije rekli da je igrač Manchester Uniteda. Očito se konobarica svidjela nogometašu jer ju je pozvao da joj se pridruži u izlasku te večeri. Sarah nije bila jedina djevojka koju je Rashford pozvao u izlazak.

- Bio je s dva muškarca i dvije žene. Jedna je očito bila prijateljica, a druga vrlo lijepa Francuskinja za koju se činilo da je s Marcusom zbog načina na koji su komunicirali. Ona mu je dodirivala koljeno, a on njoj ruku, ali vidjelo se da se ne poznaju toliko dobro. Izgledalo je kao da su se nedavno upoznali.

United u novim problemima! Glavni napadač tulumario je do jutra pa propustio trening kluba
United u novim problemima! Glavni napadač tulumario je do jutra pa propustio trening kluba

Rashford ju je pitao i koji noćni klubovi rade nakon tri ujutro.

- Bilo mi je jasno da je već odlučio da neće ići na trening idući dan. Nije planirao ići kući tu noć.

Konobarica je zatim otkrila detalje izlaska.

- Privukla sam stolicu i sjela pokraj njega. Svi smo pričali. Marcus je bio samouvjeren, ali pomalo i stidljiv. Kao da zapravo ne zna tko je. Ipak, odaje vibru kao da misli: ‘Ja sam nogometaš, imam hrpu novca i mogu što god poželim‘. Prijatelji su se prema njemu odnosili kao prema Bogu.

Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur

Kasnije su se svi preselili u noćni klub Thompson‘s Garage i sjeli u privatni prostor nazvan The Attic. Rashford se očito zabavljao, ali njegovim pratnjama nije bilo toliko zabavno. Nogometaš se posvađao s Francuskinjom s kojom je bio blizak te večeri.

- Rekla mi je: ‘Tako sam ljuta jer on misli da može raditi što god želi‘ - rekla je Sarah za The Sun, a zatim ispričala kako se večer rasplela.Ona ga je naime odvela u hotel.

- Bio je toliko pijan da je podigao svoju torbu i ispustio je. Sav novac mu je ispao. Bili su to veliki svežnjevi novčanica od 20 funti. Mislim da je bilo između osam i 10 tisuća funti gotovine. Onda je pao natrag na zid, a ja sam ga morala nekako podići i staviti u krevet. Bio je odjeven i pretpostavljam da se samo tako onesvijestio. Nije se čak ni pokrio.

Konobaricu je nogometaševo osoblje ponudilo da prespava u sobi do što je ona i prihvatila. 

Rashford i njegov brat Dwaine koji mu je i agent sastali su se u ponedjeljak s Erikom ten Hagom i direktorom Uniteda Johnom Murtoughom kako bi raščistili situaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige