Obavijesti

Sport

Komentari 0

Detroit i Oklahoma izgubili, Bogdanović i Šarić nisu igrali

Detroit i Oklahoma izgubili, Bogdanović i Šarić nisu igrali

Pistonsi su na gostovanju kod Toronta izgubili sa 97-118 upisavši već 58. poraz ove sezone i sa svega 16 pobjeda imaju najgori skor lige

VIDEO

Košarkaši Detroit Pistonsa i Oklahoma City Thundera upisali su poraze u sinoćnjim susretima NBA lige, a Bojan Bogdanović i Dario Šarić nisu nastupili.

Pistonsi su na gostovanju kod Toronta izgubili sa 97-118 upisavši već 58. poraz ove sezone i sa svega 16 pobjeda imaju najgori skor lige.

Raptorsi su već nakon prve četvrtine imali 12 koševa viška (38-26), a na poluvremenu je bilo +20 (72-52). Ostatak susreta bilo je tek odrađivanje posla.

Pascal Siakam je predvodio Toronto sa 32 koša i devet asistencija, pri čemu je 26 koševa zabio u prvom poluvremenu. Chris Boucher je dodao 19 koševa i 13 skokova, a Fred VanVleet 18 koševa. Kod Detroita Jaden Ivey je ubacio 20 koševa uz osam asistencija, dok su Marvin Bagley i James Wiseman ubacili po 14 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović i dalje je izvan stroja zbog ozljede, a Pistonsi su bili i bez Josepha i McGrudera, Aleca Burksa, Isaiaha Stewarta, Cadea Cunninghama i Hamidoua Dialla.

VIDEO Dončića očekuje ogromna kazna zbog gestikulacije prema sucima! 'Ovo nisam nikad vidio'
VIDEO Dončića očekuje ogromna kazna zbog gestikulacije prema sucima! 'Ovo nisam nikad vidio'

Poraz je upisala i Oklahoma City Thunder, čiji dres nosio Dario Šarić. Na gostovanju kod LA Lakersa izgubili su 111-116.

Počelo je u "revijalnom" tonu bez pravih obrana i Lakersi su nakon prve četvrtine vodili sa čak 41-25. Gosti su uzvratili u drugoj dionici sa 41-33, pa je na poluvremenu rezultat bio 74-66 za domaći sastav. Thunder se u trećoj dionici približio na samo koš zaostatka (92-93), a pet minuta prije kraja susreta izjednačio na 102-102. Lakersi potom bježe na +5 i prednost više nisu ispuštali do kraja.

Anthony Davis je zabio 37 koševa uz 15 skokova za pobjednički sastav. Dennis Schröder je dodao 21, a Lonnie Walker IV 20 koševa za Lakerse.

"Bila je to utakmica koju smo morali dobiti," rekao je Davis za ESPN. Lakersi su sada osmi na Zapadu.

"Došli smo na 50 % učinka, sada je vrijeme da prijeđemo na drugu stranu," dodao je.

Goste su predvodili Josh Giddey sa 27 koševa i 17 skokova, te Shai Gilgeous-Alexander sa 27 koševa i osam asistencija. Dario Šarić nije nastupio za Oklahomu koja sa skorom 36-38 drži deseto mjesto na Zapadu.

Dončić optužio suce da su potkupljeni: NBA ga kaznila
Dončić optužio suce da su potkupljeni: NBA ga kaznila

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriors svladali su Philadelphia 76erse sa 120-112 upisavši 39. pobjedu sezone, uz 36 poraza i trenutačno drže šesto mjesto na Zapadu. Sixersi su nakon tek drugog poraza u posljednjih 11 utakmica, treći na Istoku (49-24).

Warriorse su do pobjede vukli Jordan Poole sa 33 koša, Stephen Curry sa 29 koševa i osam skokova, te Klay Thompson sa 21 poenom. Kod Sixersa je sjajan bio Joel Embiid sa 46 koševa, devet skokova i osam asistencija. Tobias Harris je dodao 23 koša, a Tyrese Maxey 21 za 76erse.

Pobjede su ostvarile i vodeće momčadi Istoka Milwaukee i Boston. Bucksi su na gostovanju pobijedili Utah sa 144-116, dok je Boston na svom parketu slavio protiv Indiana Pacersa sa 120-95.

Kod Milwaukeeja najefikasniji su bili Grayson Allen sa 25 koševa, te Giannis Antetokounmpo sa 24 koša uz 11 asistencija. Na suprotnoj strani najefikasniji je bio talijanski "rookie" Simone Fontecchio sa 26 poena.

Boston je do slavlja predvodio Jayson Tatum sa 34 koša i sedam skokova, a Jaylen Brown je ubacio 27 koševa, kod Pacersa istaknuli su se Myles Turner i Tyrese Halliburton sa po 20 koševa.

Milwaukee vodi na Istoku sa 53-20, dok je Boston drugi sa 51-23.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...