Obavijesti

Sport

Komentari 17

Digli me s plaže: Tata, moraš igrati! A onda sam dao hattrick

Digli me s plaže: Tata, moraš igrati! A onda sam dao hattrick
5

Trebao nam je igrač za Kup utakmicu, a sinovi mi nisu mogli doći. Pozvali su me i zabio sam tri gola, rekao nam je Branko Telebar (52), koji je odveo NK Orač iz Petrijanca dalje u kupu

VIDEO

Da je forma prolazna, a klasa vječna dokazao je 52-godišnji Branko Telebar iz Petrijanca koji je kopačke izvadio iz naftalina i zaigrao seniorsku utakmicu.

Njegov nastup nije prošao nezapaženo budući da je veteran u prvom kolu Županijskog kupa Varaždinske županije postigao hat-trick.

- Malo su me razočarali, a ja sam se čuvao za produžetke. Sretan sam jer je ovo dokaz da sam zdrav kad se mogu loptati s mlađim nogometašima - smije se Telebar.

U utakmici prvog kola Županijskog kupa u Petrijancu regularni dio utakmice između domaćeg Orača i Trnja završio je 3-3. Trnovčanci su tri puta vodili, a Telebar je tri puta u život vraćao Petrijančane. Na kraju su slavili nakon boljeg izvođenja penala.

Pozvali 52-godišnjaka jer nisu imali igrača, on zabio hat-trick
Pozvali 52-godišnjaka jer nisu imali igrača, on zabio hat-trick

- Uh, kako me išlo. Prvo sam cimnuo mladića i s lijevom je zavukao u rašlje. Zatim su pala dva eurogola iz slobodnjaka - lagano preko živog zida. Na kraju nas je nagradila naša požrtvovnost - komentirao je 52-godišnjak koji je na isti susret stigao 15 minuta prije samog početka.

Zanimljivo je da se isti dan u jutarnjim satima kupao na plaži u Šibeniku. Stigao je u Petrijanec u popodnevnim satima, potom timario sinova konja i zatim odigrao nogometnu partiju za pamćenje.

- Bilo je ludilo. Rijetko kad vam se događaju takvi dani. Uh, kako smo feštali poslije utakmice - ispričao nam je poduzetnik iz Petrijanca iza kojeg je respektabilna igračka karijera.

Započeo je u Varteksovoj školi nogometa u generaciji sa legendarnima Zoranom Brlenićem, Tomislavom Kocijanom i Sašom Paskom, kasnije je igrao za varaždinsku Slobodu, slovensku Muru, austrijske niželigaše, a nastupao je i za svoj Orač te Sračinec.

U Nogometnom klubu Orač, koji se od ove sezone natječe u Drugoj županijskoj ligi, dio je uprave, a prije nekoliko sezona bio je trener. Zanimljivo je da u klubu, koji se natječe u šestom rangu hrvatskog nogometa, igraju njegovi sinovi Ivan (30) i Matija (24).

U utakmici prvog kola Županijskog nogometnog kupa, obojica su bila spriječena.

- Matija radi u Grazu pa nije mogao doći na utakmicu, a Ivan je na moru. Tata je morao spašavati stvari - smije se Telebar.

Hoće li nogometni majstor iz Petrijanca odigrati još koju seniorsku utakmicu?

- Nikad se ne zna. No nadam se da će seniora neće nedostajati. Tu sam samo da pomognem - zaključio je Telebar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'