Obavijesti

Sport

Komentari 16

Dilaver: Na Islandu je zakon, Dubai mi je previše umjetan...

Dilaver: Na Islandu je zakon, Dubai mi je previše umjetan...
1

U Zagrebu mi je sjajno, obitelj uživa, sve je tip-top, odlazak nije ni blizu. Ako me klub želi, ja ću igrati za Dinamo, uvijek sam tu za svoju momčad, rekao nam je Dilaver koji sa ženom praznike provodi na Islandu

VIDEO

Sreli smo Dinamova stopera Emira Dilavera (28) kod Dinamove adventske kućice na Jelačić placu, a to je značilo samo jedno - čašicu razgovora.

- Koliko sam zadovoljan polusezonom? Ako moram ocijeniti, bilo je to za čistu peticu, baš uspješna godina i sad se lijepo idemo odmoriti - počeo je Dilaver pa dodao:

- Ostvarili smo lijepe stvari, nažalost, ne igramo opet proljeće u Europi, ali pet bodova u Ligi prvaka nije mala stvar. Do zadnjeg smo kola bili u igri za prolazak dalje. Mislim da su navijači svejedno ponosni, a bome smo i mi igrači.

U toj zadnjoj europskoj utakmici ove sezone City je nadigrao Dinamo (4-1) na Maksimiru, a Dilaver baš nije briljirao. Uništio je Dinamovu obranu Gabriel Jesus s hat-trickom, a upravo je na njega Emir upozoravao uoči te utakmice.

- Rekao sam da Aguero nije toliko brz i nezgodan. Jesus je baš dobar igrač, znali smo da će biti teško protiv njega, nedostajalo nam je puno igrača, a i ja sam sam bio dva dana prije utakmice bolestan, imao sam temperaturu. "Pola" igrača igralo je s hendikepom. Ma, bolje da se ne vraćamo više na tu utakmicu, to je prošlost. Odigrali smo fino u Ligi prvaka i to će se pamtiti - smatra stasiti branič.

Dinamo u 6. kolu Lige prvaka ugostio Manchester City

Dilaver ugovor s Dinamom ima do ljeta 2021. i uopće ne razmišlja o odlasku.

- U Zagrebu mi je sjajno, obitelj uživa, sve je tip-top, odlazak nije ni blizu. Ako me klub želi, ja ću igrati za Dinamo, uvijek sam tu za svoju momčad.

Misli su nakon naporne polusezone okrenute zimskim praznicima.

- Slobodni smo do 7. siječnja. Idem malo na Island sa ženom, idemo sami, bez djece. Klince ćemo kasnije voditi na planine u Austriju, malo na sanjkanje. Skijati se nećemo, haha, samo mi još fali da se ozlijedim u slobodno vrijeme.

Emiru je u Zagrebu super, a ima samo jednu zamjerku.

- Nije mi baš ugodno što se ovdje toliko mijenja vrijeme, stalno je toplo-hladno. Zato Island! Tamo je priroda baš ekstremna, vatra, led. Baš mi se tamo svidjelo jer sam tamo jednom igrao utakmicu i želim to ženi pokazati, neka vidi kako je to. Volim prirodu, ništa onaj Dubai i te umjetne destinacije - završio je dobro raspoloženi Dinamov stoper.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima