Sport

Komentari 47

Diletta o skandalu s golišavim fotkama: Nisam mogla disati, mislila sam da mi je život gotov

Diletta o skandalu s golišavim fotkama: Nisam mogla disati, mislila sam da mi je život gotov

Kad mi je prijatelj poslao prvu fotografiju, nisam mogla do daha doći deset minuta, kaže atraktivna Sicilijanka kojoj su hakeri 2017. provalili u računalo i s njega skinuli njezine golišave slike i objavili ih na internetu

Dilleta Leotta jedna je od najpoznatijih sportskih novinarka koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi, no njezina je karijera te 2017. došla pod veliki upitnik nakon što su u javnost procurile njezine kompromitirajuće slike.

- Dobro se sjećam tog trenutka. Prijatelj mi je rekao da su moje fotografije izašle na internetu, a ja sam odgovorila da sigurno nisu moje, da to nisam ja, razmišljajući o fotomontažama. Poslao mi je prvu fotografiju i u sebi sam osjetila prazninu, nisam imala daha deset minuti, mislim da jednostavno nisam mogla disati. Bio je to tragičan trenutak - rekla je Diletta Leotta na gostovanju u emisiji "Buoni o badivi" (hrv. Dobro ili loše).

Atraktivna Sicilijanka tada nije bila ni izbliza poznata kao danas. Za sve su, kaže, krivi hakeri koji su provalili u njezino računalo, skinuli njezine golišave fotografije i objavili ih na internetu.

- Mislila sam da je moj život gotov, da nikada neću izaći iz kuće jer sam mislila da ljudi neće moći prestati gledati u mene i prestati pričati. Te fotografije, od kojih sam na nekima još bila maloljetna, bile su fotografije na kojima se jedna djevojka fotografira, naivno gledajući sebe ispred ogledala nakon tuširanja. Nikad ih nikome nisam slala, bile su u mom računalu koje je hakirano - rekla je.

Nesretna priča na kraju je ipak dobila sretan završetak jer danas vjerojatno nema nijednog nogometnog navijača koji ne zna tko je Dilleta...

Najčitaniji članci