Sport

Komentari 20

Diletta se pohvalila novim dečkom: Ne, nije Ibrahimović!

Diletta se pohvalila novim dečkom: Ne, nije Ibrahimović!

Svima već poznata talijanska ljepotica Diletta Leotta sportska je novinarka i zvijezda talijanskog DAZN-a, a na društvenim mrežama pojavila se na fotografiji s novim dečkom

Diletta Leotta (29), jedna od najatraktivnijih sportskih novinarki na svijetu donedavno je bila slobodna djevojka, a objavama na društvenim mrežama nerijetko podigne prašinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Diletta i Ibrahimović

Talijanka je boravila u istom hotelu kao i turski glumac Can Yaman (31), a viđeni su u intimnoj atmosferi te su osim zagrljaja pali i poljupci.

Ne bi to bila Dilettina telenovela da se u cijelu priču nije uključio i Zlatan Ibrahimović s kojim je prema talijanskim medijima navodno proslavila Novu godinu te ga je na kućnom pragu dočekala oko 21:20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svjetla.

Leotta je bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, ali sada je njezin odabranik odlučio potvrditi sve donedavne sumnje. Turski glumac koji povremeno radi kao model i slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca svijeta Can Yaman objavio je njihovu zajedničku fotografiju.

Turčin je porijeklom s Kosova što je i sam rekao u jednom intervjuu. 

- Moj deda je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji rođeni su u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je glumac čiji roditelji su djeca imigranata.

Sve je počelo sredinom siječnja kada je Can posjetio Rim i odsjeo u istom hotelu gdje je bila i talijanska voditeljica.

Na Dilettinom Instagramu osvanula je fotografija s cvijećem koje je Diletta pronašla u sobi, a sada sve upućuje na to da se turskom zavodniku trud isplatio. 

Najčitaniji članci