Obavijesti

Sport

Komentari 8

Viktorijin špijun: Bok, dečki, ja sam skaut Manchester Cityja...

Viktorijin špijun: Bok, dečki, ja sam skaut Manchester Cityja...
4

Bjelica protiv Partizanija nije računao na 11 igrača, većina će ih dobiti priliku protiv Dresdena. Zabili su Moro i Petković, a na tribine je stiglo i desetak BBB-a. I da, gospodin koji se predstavio kao skaut Cityja

VIDEO

Dinamo je u prvoj pripremnoj utakmici s 2-1 svladao Partizani iz Tirane. Za modre su zabijali Moro i Petković, jedini gol za Albance zabio Bardhi.

Nenad Bjelica u ovoj utakmici nije koristio čak 11 igrača (vratare Zagorca i Josipovića, te Stojanovića, Ademija, Šunjića, Hajrovića, Majera, Marina, Oršića, Gavranovića i mladog Šutala) od kojih će većina dobiti prigodu u sutrašnjem ogledu (u 10.30 po hrvatskom vremenu) s Dinamo Dresdenom.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:41

Sve je počelo minutom šutnje u čast preminulog dugogodišnjeg povjerenika Dinama iz Splita Mirka Ćorića, a vrlo brzo poveli su Albanci. Rrahmani je poslije jednog ubačaja s desne strane pokušao izbiti loptu iz svog kaznenog prostora, no samo je u leđa napucao Perića od kojeg se lopta odbila do usamljenog Bardhija. Istureni napadač Partizanija lakoćom je zabio za 1:0.

Albanci su se razmahali u početnim minutama, igrali živo i okomito, Dinamo u tom periodu nije izgledao dobro. A onda je stiglo izjednačenje. Kadzior je ubacio iz prekida, obrana Partizanija loše reagirala, a Moro lijepim udarcem prizemno pogodio za 1:1.

Modri su se u tim trenucima digli, počeli više prijetiti vratima Hoxhe, a u dvije dobre prigode (Olmo, Rrahmani) lopta je prohujala pored vratnice.

Bjelica: Isprobat ćemo Leškovića u veznom redu

Drugo poluvrijeme počelo je vodstvom Dinama. Kadzior je još jednom ubacio s lijeve strane, suparnički vratar loptu obranio uz puno muke, a u velikoj gužvi najbolje se snašao Petković i loptu prebacio preko gol-linije. Trener Dinama u igru je počeo ubacivati mlade, oni su pokazali puno volje, želje i htijenja, a rezultat se više nije mijenjao.

Na utakmicu je stiglo i 10-ak pripadnika Bad Blue Boysa, a i ovu utakmicu su (baš kao i onu jučerašnju Hajduka) stigli pogledati bivši igrači Splita, a danas članovi turskog prvoligaša Balikesirspora Andrija Vuković i Tomislav Glumac koji s tribina dvoboj pratili u društvu Arijana Ademija i Danijela Zagorca.

Na ovoj utakmici našao se i jedan stariji gospodin, čovjek je pričao češki jezik, kod hrvatskih se novinara raspitivao za igrače Dinama. Sam se predstavio kao skaut Manchester Cityja, to nam je odmah bilo prilično sumnjivo. Teško je reći je li riječ o čovjeku iz Viktorije Plzen, nekom njihovom skautu, ali to se nekako čini najlogičnije.

- Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. U drugom poluvremenu zaigrali smo s dva zadnja vezna Franjićem i Dilaverom, imamo višak stopera, a njih dvojica to mogu igrati - rekao je Bjelica nakon utakmice.

- Emir je igrao na toj poziciji u Austriji. U utorak ćemo isprobati Leškovića u toj ulozi. Igrat će Majer od početka, kao i Oršić, a Hajrović zbog problema s tetivom i Gavranović zbog lista neće - dodao je Bjelica.

  • Dinamo - Partizani 2-1
  • Strijelci: 0:1 - Bardhi (13), 1:1 - Moro (29), 2:1 - Petković (51).
  • Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Moharrami, Rrahmani, Perić, Leovac - Gjira - Kadzior, Moro, Olmo, Menalo - Petković (od 60. minute: Horkaš - Matel, Theophile, Lešković, Musa - Dilaver, Franjić - Ćuže, Gojak, Šitum - Baturina).
  • Partizani: Hoxha - Ibrahimi, Belica, Atanda, Trashi - Telushi, Hila - Bardhi, Asani, Mala - Duka (još su igrali: Xhika, Malaj, Kalari, Hebaj, Cinari, Bitri, Cardoso, Ferrati, Kote, Kodra, Mensah, Jusufi, Rexhepi). Trener: Skender Gega.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića