Obavijesti

Sport

Komentari 27

'Dinamo ima jako dobru šansu jer u Zagrebu će biti drugačije'

Čini mi se da je Dinamo bio zadovoljan onime što je pokazao u prvom poluvremenu, vodstvom i igrom, te su mislili da će im to biti dovoljno da pobijede, tvrdi bivši trener 'plavih'

VIDEO

Dinamov je poraz 2-1 u Plzenu ostavio razočaranje, ali i veliku nadu da se može otići i korak dalje. Jer dojam je mnogih da je Dinamo pustio gas i da Česi uopće nisu bolja momčad.

"Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju", rekao je nakon poraza Nenad Bjelica, a iskusni trenerski vuk Otto Barić tvrdi:

- Čini mi se da je Dinamo bio zadovoljan onime što je pokazao u prvom poluvremenu, vodstvom i igrom, te su mislili da će im to biti dovoljno da pobijede. Međutim, Česi su očito kvalitetna, jako dobra i organizirana momčad, i u nastavku su bili puno bolji.

- Mislim da Dinamo nije podcijenio Viktoriju, sad su se mogli uvjeriti kolika je doista snaga češke momčadi. Puno toga mi je u drugom poluvremenu bilo loše, kao da je Dinamo prestao igrati. Unatoč porazu 2-1, Dinamo ima jako dobre šanse za prolazak jer će u Zagrebu biti puno drugačija utakmica.

- Dinamo sad zna kako za pobjedu protiv Viktorije nije dovoljno samo jedno dobro poluvrijeme nego moraju biti sjajni svih 90 minuta. To ovaj Dinamo može jer je puno puta u Europi ove sezone odigrao na takav način.

- Treba istaknuti kako je i ovo velik uspjeh i objektivno reći kako su sad protivnici sve jači. Pa to je nokaut faza europskog natjecanja i stoga je svaki prolazak dalje pravi podvig.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening