Obavijesti

Sport

Komentari 47

Dinamo je gotovo udvostručio cijene ulaznica za veliki derbi! Navijači: Pa ne dolazi nam City

Dinamo je gotovo udvostručio cijene ulaznica za veliki derbi! Navijači: Pa ne dolazi nam City

Lani se na Superkup s Hajdukom moglo za 40 kuna, a ove godine najjeftinija je cijena ulaznice 10 eura. Prodaja kreće online putem za članove u petak, za ostale u subotu

VIDEO

Nakon što su u Dinamu podigli cijene godišnjih ulaznica za više od 60 posto, još drastičnije je poskupljenje stiglo za prvu ovosezonsku utakmicu protiv Hajduka u Superkupu 15. srpnja (20 sati, MAXSport 1).

Pokretanje videa...

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske 00:58

Najjeftinija je ulaznica za sjevernu tribinu, 10 eura (75,35 kune), zapad gore stoji dvostruko više, 20 eura ili 150,69 kuna), a zapad dolje 25 eura ili 188,36 kuna.

Za usporedbu, lani se na utakmicu istog natjecanja protiv istog protivnika moglo za 40 kuna za sjevernu tribinu, 80 na zapad gore, a 100 kuna na zapad dolje, praktički upola jeftinije.

Navijači Dinama na službenoj Facebook stranici ostavljali su razočarane komentare.

  • "Vi ste opasno zabrijali...u odnosu na proslu sezonu cijena za superkup je bila 100kn, sad je 25e, znaci otprilike 100% poskupljenje..meni je jasno da je nekakva takoreci inflacija i da cijena nece biti ko prosle godine...ali bas da poskupi za duplo nije uredu...pogotvo uzimajuci u obizir stanje stadiona..za neki uređeniji stadion oke, ali za ovo je debelo precjenjeno"
  • "Sramotno poskupljenje u drugom mjesecu ulaznica za derbi je bila duplo jeftinija . SRAMOTA! Samo režete igračima i poskupljujete navijačima siguran put u propast"
  • "25 eura za zapad dolje oprostite ali nazalost nemogu si to priuštiti tako da cu gledati na televiziji sretno Dinamo"
  • "Kaj se svi cudite ko pura dreku,kad su izasle cijene godisnjih bilo je ocito da budu isle i cijene pojedinacnih ulaznica gore"
  • "Bilo bi idealno kad bi sve bile po 10 e. Jer bi se na taj način približili navijačima i siguran sam da bi bio pun stadion. Dobili bi ste jednu pozitivnu sinergiju između kluba i navijača."
  • "Dali ste normalni s cijenama za zapad, pa ne igramo protiv man citya…"
  • "Ako se ne varam u 2mj je bilo 13€ zapad dolje, sada 5mj poslije 25€ fino"

Članovi imaju pravo prvokupa od petka isključivo internetskim putem od 11 do 23.59, a za sve ostale također online dan poslije od 11 sati. Fizička prodaja eventualnih preostalih utakmica kreće u četvrtak od 11 do 19 sati.

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama maksimirskog kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju