Obavijesti

Sport

Komentari 17

Dinamo kao domino: Ruše se, piju tablete i jure u WC

Dinamo kao domino: Ruše se, piju tablete i jure u WC
5

Najprije Luis Ibanez pa Ilija Sivonjić... Dinamovi igrači se u zadnje vrijeme ruše iz čista mira. Probleme imaju bivši treneri, imali su i bivši igrači

VIDEO

Zdravko Mamić prije nekoliko godina je priznao da zbog Dinama povremeno pije tablete za smirenje, no čini se da nije jedini kojeg muči kronični stres zvan Dinamo. Marijan Vlak morao je hitno u bolnicu prije nekoliko dana zbog ozbiljnih problema s visokim tlakom, a u srijedu se iz čista mira, usred intervjua, u nesvijest srušio 22-godišnji Dinamov napadač Ilija Sivonjić.
Službeno objašnjenje - ujutro ništa nije pojeo i naglo mu je pao šećer.
- Možda je u pitanju i stres. Za njega se mnogo toga događalo u zadnjih nekoliko mjeseci - rekao je klupski liječnik dr. Saša Janković.
Nedavno se tijekom utakmice s Fehervarom srušio i Luis Ibanez. Službeno objašnjenje - Dinamov Argentinac nije navikao na hladnoću zbog koje mu je naglo pao tlak.
U cijeloj priči, kao što kaže doktor Janković, stres je definitivno jedan od faktora. Najbolje to zna Hrvoje Čale. Prema priči koju je lansirao Zdravko Mamić, bivši Dinamov branič osjećao je golem pritisak jer su ga na Maksimiru vrijeđali vlastiti navijači.
- Čalu su otjerali iz kluba. Pa trener ga je morao vaditi iz igre jer je dobivao proljev u poluvremenu od muke što mu zvižde - rekao je Mamić.



VLAKU PRIJETE I MUČI GA STRES
Tabletama držim tlak pod kontrolom, rekao je Marijan Vlak još dok je bio trener “modrih”. No zbog stresa nakon otkaza Majo je završio u bolnici. Navodno mu i prijete smrću.

TLAK MU PAO ZBOG HLADNOĆE
Luisa Ibaneza iznijeli su na nosilima na prijateljskoj utakmici s Fehervarom prije nekoliko mjeseci. Pozlilo mu je, navodno mu je pao tlak jer nije navikao na takvu hladnoću.

SVILOKOS JE DOBRO, ALI JOŠ NE SUDI
Ne ruše se iz čista mira samo na Maksimiru: prije nekoliko mjeseci, tijekom utakmice na Dvoranskom prvenstvu Prve HNL u Zadru, epileptički napadaj oborio je Vladu Svilokosa. Sisački sudac oporavio se i ne osjeća nikakve posljedice, ali još ne sudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići