Obavijesti

Sport

Komentari 34

Dinamo opet slavio: Beqiraj svladao ukrajinski Metallurg

Dinamo opet slavio: Beqiraj svladao ukrajinski Metallurg
2

Na pripremama u Turskoj nogometaši Dinama stigli su do treće pobjedu u četvrtoj utakmici svladavši šestoplasiranu ukrajinsku momčad Metallurg Donjeck 1-0

VIDEO

Dinamo je neuvjerljivo startao na priprema u Turskoj porazom od Münchena 1860, ali nakon toga nanizao je tri pobjede. Nakon slavlja nad Dynamo Dresdenom i Volynom, 'modri' su u srijedu svladali još jednu ukrajinsku momčad - Metallurg iz Donjecka.

Mješovita momčad Krune Jurčića minimalno je slavila rezultatom 1-0 protiv šestoplasirane momčadi ukrajinskog prvenstva, a čovjek odluke bio je Fatos Beqiraj.

Crnogorski reprezentativac dominaciju Dinama tijekom cijele utakmice okrunio je golom u 84. minuti na asistenciju Čopa, koji je sa centra poslao loptu u prostor, a Beqiraj se uspješno oslobodio braniča te sjajno lobao za vodstvo.

- Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu. Naravno, na pripremama rezultat nije najbitniji, ali logično da je bolja atmosfera kada se dobiva. Pogodak? Odlično me je uposlio Čop, oslobodio sam se čuvara i odlučio se lobati golmana. Posljednjih dana smo dosta radili baš na realizaciji i vjerujem da će i taj segment sada biti bolji; bit će golova - rekao je strijelac pobjedničkog gola Beqiraj.

Trener Dinama Kruno Jurčić bio je zadovoljan viđenim.

- Igrači koji su igrali prvo poluvrijeme pokazali su da mogu dosta kvalitetno držati ritam i kontrolirati utakmicu te odgovoriti na sve zahtjeve koje smo stavili pred njih. Stvorili smo par dobrih situacija iako su oni imali dvije opasnosti pred našim golom, ali sve u svemu sam zadovoljan. lijepo je pobijediti, ali najvažnije je da igramo onako kako treniramo. Naša igra na utakmici je odraz treninga na kojima inzistiramo na toj brzoj reakciji nakon izgubljene lopte, mirnoj igri kada imamo posjed i još nekim stvarima. Uglavnom, zadovoljan sam - rekao je Jurčić i dodao:

- Uvijek je odlično kada napadači zabijaju i drago mi je da je Bećo zabio. Neki dan su strijelci bili Čop, Krstanović i Rukavina, danas je zabio Beqiraj i to je jako dobro; ta raznovrsnost.

Dinamo sljedeću utakmicu u Antalyji igra u četvrtak protiv korejskog Pohang Stellersa.

Početni sastav Dinama:

Mitrović - Tomečak, Jedvaj, Čalušić, Pivarić - Leko - Brodić, Pamić, Husejinović, Rukavina - Krstanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...