Obavijesti

Sport

Komentari 76

Dinamo ostaje bez napadača? Francuzi zagrizli za Andrića

Dinamo ostaje bez napadača? Francuzi zagrizli za Andrića

Clermont u Andriću vidi igrača koji bi ih mogao povesti prema zoni spasa i ostanku u prvenstvu. Clermont je trenutno na 15. mjestu u prvenstvu nakon 22 kola, ali itekako šteka u napadu. Zabio je svega 22 gola

VIDEO

Odlaskom Marija Gavranovića u Tursku, Komnen Andrić (26) konačno je procvjetao u Dinamu. Na Maksimir je stigao prije tri godine, ali nikako se nije uspio nametnuti. Odlazio je na posudbe, tražio svoje mjesto pod suncem kroz druge klubove.

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

I na početku ove sezone činilo se da ga čeka grijanje klupe, ali povlačenjem Brune Petkovića na poziciju polušpice, otvorilo mu se mjesto u napadu i to je vješto iskoristio.

U 21 utakmici zabio je osam golova i pokazao da se na njega itekako može računati. A dobrim partijama navukao je i interes na sebe. Naime, kako piše francuski portal LE10 Sport, francuski prvoligaš Clermont zainteresiran je za srpskog napadača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rovinj: Trening nogometaša Dinama na pripremama

Glavni razlog zašto su bacili oko na njega je taj što bi ove zime mogli ostati bez glavnog napadača Mohameda Bayoa koji bi trebao pojačati West Ham. 

U Andriću vide igrača koji bi ih mogao povesti prema zoni spasa i ostanku u prvenstvu. Clermont je trenutno na 15. mjestu nakon 22 kola, ali šteka u napadu. Zabio je svega 22 gola. Andrić na Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura. 

Hrvatski dragovoljac i Dinamo sastali se u 20. kolu HT Prve lige

Kako pišu Francuzi, klubovi su navodno već u pregovorima, ali Dinamu se nigdje ne žuri. Željko Kopić računa na Andrića, ali i drugih rješenja ima u napadu pa nije na odmet i zaraditi koju kunu.  Ipak, sve ovisi o Mislavu Oršiću. Ako on ode, Dinamo ne bi htio ostati i bez srpskog napadača. Burnley je zainteresiran za njegove usluge, Oršić je prihvatio ponudu, ali ne i 'modri'. Zadovoljni su s osam milijuna eura, koliko nude Englezi, ali ne i tempom isplate. Oni bi htjeli lovu na sunce odmah, a Englezi nude u ratama. 

Hoće li Maksimir napustiti Andrić ili Oršić, teško je reći. No, u Maksimiru je neobično mirno ovaj prijelazni rok što se tiče transfera. Došao je tek Petar Bočkaj, a otišli Moubandje i Marin Leovac. Možda je to tek samo tišina pred buru?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener