Obavijesti

Sport

Komentari 55

Dinamo je izgubio od Bayera, za 3. mjesto pobijedio Fortunu

Dinamo je izgubio od Bayera, za 3. mjesto pobijedio Fortunu
1

Na turniru u njemačkom Düsseldorfu Dinamo je izgubio od Bayera iz Leverkusena 1-0. Za treće mjesto pobijedili su domaćina Fortunu. Jedini gol zabio je Beqiraj

VIDEO

Na turniru u Düsseldorfu Dinamo je u polufinalu poražen od Bayer Leverkusena 1-0. Susret se igrao samo 45 minuta, jer je isti dan finale. Bila je to loša igra Dinama, gotovo cijeli susret igrao se na polovici "modrih".  

Nije ni čudo, Nijemci su pri završetku priprema, već sljedeći tjedan počinje im prvenstvo, dok je Dinamo tek na početku.

- Imamo mladu momčad i moramo još puno raditi. Bayer je momčad koja je druga u Bundesligi, odmah iza Bayerna i to dovoljno govori koliko su jaki - rekao je na kraju utakmice Josip Šimunić.

Jedini gol zabio je Ryu. Pucao je s desetak metara, a lopta je prošla Sandomierskom kroz ruke.

U susretu za treće mjesto Dinamo je pobijedio domaćina Fortunu 1-0. Za razliku od susreta protiv Bayera, Dinamo je  veći dio utakmice igrao na protivničkoj, a ne svojoj polovici terena. Sjajnu akciju, u kojoj je Fernandes asistirao (sad se pokazalo da hoće i dodati), završio je Beqiraj udarcem iz blizine.

Susret su obilježili i navijači Dinama koji su zapalili nekoliko baklji, no nisu bacali u teren.

Rijeka remizirala s Videtonom

Rijeka je u svojoj pripremnoj utakmici protiv mađarskog prvoligaša Videotona odigrala 2-2 na travnjaku sportskog centra Benahavis u Španjolskoj. 

Mađari su poveli već u drugoj minuti nakon greške veznog reda Rijeke, kada je Nikolić s oko 16 metara pogodio mrežu Vargića. Rijeka je izjednačila u 36. minuti kada je iz penala zabio Leon Benko nakon što je u šesnaestercu Videotona srušen Brezovec. 

Novi nesporazum u veznom redu Rijeke iskoristio je Oliveira koji je u 49. minuti zabio za novo vodstvo Mađara, a konačni rezultat u 56. je minuti postavio Vinicius autogolom nakon ubačaja Bertoše. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad