Obavijesti

Sport

Komentari 19

Dinamo se oglasio o Šimiću: Na sjednici je tema bio i stadion

Dinamo se oglasio o Šimiću: Na sjednici je tema bio i stadion

Gospodin Dario Šimić još je u prvom dijelu sjednice IO podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave GNK Dinamo. Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Šimiću na svemu što je učinio za naš klub, objavio je Dinamo

VIDEO

Dinamo je prije dva tjedna nakon pola godine konačno dobio Izvršni odbor, a on se u utorak navečer sastao prvi put. Trebalo je to biti tek upoznavanje na kojem je prisustvovala i uprava, ali prisutne je dočekao šok na samom početku.

Pokretanje videa...

Slavlje Ballkanija nad Dinamom 00:31

Član uprave Dario Šimić javio se za riječ i podnio neopozivu ostavku. Epilog je to krize koja je pogodila Maksimirsku 128. Porazi od Hajduka i Ballkanija uzdrmali su klub, uprava je bila pod valom kritika, a posebno Dario Šimić koji je bio zadužen za transfere. Predsjednik kluba Mirko Barišić ga je podržao, htio je da ostane, no Šimić je sam odlučio napustiti 'modre'.

Astana: Trening nogometaša GNK Dinamo uoči utakmice UEFA Lige prvaka protiv Astane

Dinamo je nakon sjednice objavio priopćenje u kojem se zahvalio Šimiću i ukratko opisao o čemu su razgovarali. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti

U utorak, 10. listopada 2023. godine, održan je inaugurativni sastanak Nadzornog odbora GNK Dinamo kojeg u novom sazivu čine jednoglasno izabrani predsjednik Ognjen Naglić i članovi Saša Pavličić-Bekić i Zdravko Kačić. Istoga dana sastao se i novi saziv Izvršnog odbora uz naglasak na temu realizacije sportskog i financijskog plana.

Gospodin Dario Šimić još je u prvom dijelu sjednice IO podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave GNK Dinamo. Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Šimiću na svemu što je učinio za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u budućem radu.

Zagreb: Svečana loža na utakmici Dinamo - Gorica

Na sjednici IO su, na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem, sudjelovali Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Dragutin Kamenski, Damir Najmenik, Ivan Nauković, Milivoj Novak, Dubravko Skender, Ante Todorić i Heinz Truskaller. Sjednici su prisustvovali i svi članovi Uprave kao i članovi NO.

Tema realizacije plana i programa u sportskom segmentu bila je podijeljena na učinak prve momčadi u domaćem prvenstvu i europskim natjecanjima te na aktivnosti nogometne škole. Na sjednici je bilo riječi i o financijskom planu i njegovoj realizaciji. 

Članovi IO raspravljali su i o prijedlogu novog Statuta kao i o njegovoj pripremi za Skupštinu kluba.

Dnevni red uključio je i analizu aktivnosti i zadaća koje GNK Dinamo treba poduzeti na planu priprema za izgradnju stadiona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše