Obavijesti

Sport

Komentari 220

Dinamo tražio i dobio odgodu utakmice protiv Istre u HNL-u

Dinamo tražio i dobio odgodu utakmice protiv Istre u HNL-u

S obzirom na to da ih u šest dana očekuje gostovanje u Salzburgu i okršaj protiv austrijskog prvaka na Maksimiru, "modri" su odlučili odgoditi utakmicu protiv Istre, na što imaju pravo

VIDEO

Dan uoči nastupa u šesnaestini finala Kupa protiv Borinaca Dinamo je zatražio i dobio odgodu utakmice protiv Istre u 12. kolu HNL-a, koja se trebala igrati 8. listopada u Puli. To je prva odgođena utakmica prvaka ove sezone.

Uefin je raspored, naime, predvidio da "modri" 5. listopada gostuju kod Salzburga u trećem kolu Lige prvaka, a uzvratnu utakmicu grupne faze igraju 11. listopada.

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

U maksimirskom klubu procijenili su da je bolje odigrati tu utakmicu kasnije, dok im raspored ne bude toliko gust. To će, po svemu sudeći, biti u drugom dijelu sezone.

"GNK Dinamo je 26. rujna 2022. godine pismeno zatražio odgodu odigravanja utakmice 12. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 - Dinamo, zbog pripreme i nastupa na utakmicama 3. i 4. kola Uefine Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga 5. i 11. listopada", stoji u obrazloženju povjerenika HNL-a Josipa Breznog, koji je dodao:

"Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u grupnoj fazi Uefinih klupskim natjecanja imaju pravo na odgodu utakmice pa je donesena odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatom rezultatu GNK-a Dinamo u Ligi prvaka".

Susret Milana i Dinama u drugom kolu UEFA Lige prvaka

Istra je na društvenim mrežama poželjela sreću Dinamu.

"Ovim putem želimo obavijestiti javnost kako se utakmica s Gnk Dinamom, koja je bila na rasporedu 8. listopada na Drosini, ipak neće održati. Naime, modri se moraju pripremati i putovati na dvije utakmice u sklopu UEFA Lige prvaka te im mi ovim putem želimo puno sreće i uspjeha na natjecanju! ⚽️ Termin za novi susret će biti naknadno objavljen."

Podsjetimo, ranije su zbog europskih obveza utakmice odgodili Rijeka (protiv Hajduka) i Hajduk (protiv Gorice). Jadranski derbi iz drugog kola  igrao se 14. rujna i završio pobjedom Splićana 2-0, a domaću utakmicu protiv Gorice odradit će 26. listopada, nakon derbija protiv Dinama koji se igra u petak 22. listopada i prije putovanja u Zagreb na utakmicu protiv Lokomotive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'