Obavijesti

Sport

Komentari 124

Dinamo tražio odgodu utakmica sa Šibenikom pa Lokomotivom. Oni za to nisu htjeli ni čuti...

Dinamo tražio odgodu utakmica sa Šibenikom pa Lokomotivom. Oni za to nisu htjeli ni čuti...

"Modri" imaju dosta nespremnih igrača, o Kup utakmici ovisi sudbina trenera i u Maksimiru su se pokušali dogovoriti da odgode utakmicu za sljedeći tjedan, no Šibenčani ne žele ni čuti

VIDEO

Dinamo je na mukama. Od lagodne situacije i praktički osiguranog naslova prvaka, napravili su veresiju. I doveli u pitanje naslov, kvalifikacije za Ligu prvaka u kojima su nositelji, pa na kraju i ogroman novac. Zbog nonšalantnosti, nedostatka zalaganja i energije Dinamo je na posljednja tri gostovanja izgledao kao provincijska momčad. 

I stoga im je voda do grla. U tu svrhu, Dinamo je probao odgoditi Kup utakmicu protiv Šibenika, koja se igra u srijedu u 17.30 sati i prebaciti je za 11. travnja, dan prije drugog polufinala između Slaven Belupa i Hajduka.

Šibenik: HNK Šibenik i GNK Dinamo u utakmici 25. kola Prve HNL

- Nema šanse - kratko su odgovorili iz Šibenika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razlog je i više nego jasan. S obje strane. Dinamo je u panici, prodali su Ademija i Oršića, Bruno Petković im je ozlijeđen...

- Imamo dosta problema, već dulje nema Perića, B. Šutala i Petkovića, a za Šibenik je upitan i Ivanušec. Vidjet ćemo njegovo stanje, još ima jedan pregled - rekao je Ante Čačić.

I stoga, u takvom stanju, igrati na Šubićevcu, tri dana prije Lokomotive, Dinamu nikako ne ide na ruku. Odnosno, dvije utakmice u tri dana u ovakvom stanju i ovakvoj formi značile bi najmanje jedan kiks. Stoga su krenuli u pokušaj odgode, barem jedne utakmice. Kako nije uspjelo sa Šibenikom, koji iz opravdanih razloga ne želi igrati tri dana prije svoje ključne utakmice, u Dinamu su pokušali kod susjeda. Lokomotive. 

Šibenik: HNK Šibenik i GNK Dinamo u utakmici 25. kola Prve HNL

No i Lokomotiva ih je odbila. 

- Ne želimo igrati na Uskrsni ponedjeljak, igračima smo već dali slobodno - kratko su nam rekli ljudi iz kluba.

I tu dolazimo do najgoreg rasporeda za Dinamo. Dvije utakmice, srijeda - subota, koje će itekako odrediti Dinamovu sudbinu. Da sve nije tako crno, pobrinula se vremenska prognoza. Kako saznajemo, da se u Dinamu baš ne sekiraju toliko, u Šibeniku u vrijeme utakmice neće biti bure. Samo, kako Dinamo igra, tako im je svejedno hoće li biti bura ili tornado. Jer, i ovako, nakon te utakmice, u slučaju poraza, kreće bura u Maksimiru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...