Obavijesti

Sport

Komentari 109

Cico: Protiv Lyona ćete gledati drugačiji Dinamo, bit ćemo bolji

Cico: Protiv Lyona ćete gledati drugačiji Dinamo, bit ćemo bolji
7

Lyon je u težoj poziciji nego mi, ali to je možda i opasnije za nas jer su izgubili dvije zaredom. Mi smo se dobro pripremili, posljednji trening je bio pozitivan i idemo tamo napraviti rezultat, kaže Cico

VIDEO

Očekujem bolju igru i rezultat u Lyonu od onoga što smo pokazali protiv Osijeka. Bilo je i dobrih stvari u tom porazu, ali od mene kao trenera normalno je da očekujem bolje od toga, rekao je Cico Kranjčar na Plesu.

Dinamovci su otputovali u Lyon gdje u srijedu u 20.45 sati igraju prvo kolo Lige prvaka.

- Lyon je u težoj poziciji nego mi, ali to je možda i opasnije za nas jer su izgubili dvije zaredom. Mi smo se dobro pripremili, posljednji trening je bio pozitivan i idemo tamo napraviti rezultat - rekao je Dinamov trener uoči puta i dodao:

- Antolić neće biti s nama, kao ni Matel. Pivarić se vratio i nadamo se njegovom dobrom izdanju. Adrian Šemper će braniti.

Pogledajte VIDEO: Cico uoči Lyona

Pokretanje videa...

00:52

O ovome sam sanjao

Dinamov gol u Lyonu branit će mladi Adrian Šemper.

- Ovo je najbolji mogući osjećaj. O ovome sam sanjao kao klinac. Trebamo iskoristiti priliku i dati sve od sebe protiv Lyona, ali i u svim utakmicama Lige prvaka. Čast mi je biti na golu Dinama, neće nam biti lako, ali ako damo maksimum imamo šanse napraviti dobar rezultat - rekao je Šemper.

Antolić ostao u Zagrebu

Domagoj Antolić nije ni otputovao s momčadi u Francusku zbog istegnuća ligamenata. U momčad se vratio lijevi Josip Pivarić koji je optimističan.

- Taktiku s jedne strane diktira i protivnik koji te stavi pod pritisak. Treba trčati dobro u obrani, boriti se, istrčati koju kontru i pokušati zabiti - rekao je Josip Pivarić.

Pokretanje videa...

00:22


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju