Obavijesti

Sport

Komentari 8

Dinamovi navijači dobili 3000 ulaznica za Atalantu po 300 kn

Dinamovi navijači dobili 3000 ulaznica za Atalantu po 300 kn
1

Na San Siro sprema se gotovo 5000 navijača, a Dinamo je dobio samo 3000 ulaznica. Stoga, navijači bi mogli kupovati ulaznice za sektor do njihovog, kao navijači Eintrachta, kojih je stiglo 15.000 u Milano

VIDEO

Eto, sad znamo i to. Misterij koliko će Dinamo dobiti ulaznica za utakmicu protiv Atalante u Ligi prvaka konačno je riješen. Na adresu zagrebačkog kluba stiglo je 3000 ulaznica, što je sigurno puno manje od očekivanog. Naime, prema posljednjim informacijama na put u Milano sprema se više od 5000 Dinamovih navijača, što znači da će najmanje 2000 ostati bez mjesta u sektoru.

Pokretanje videa...

00:28

U ožujku ove godine Inter je igrao protiv Eintrachta, a gostujući navijači dobili su mali broj ulaznica. U Italiju ih je stiglo 15.000 i kupili su ulaznice za sektor do njihovog. 

Champions League - Group C - Manchester City v GNK Dinamo Zagreb

Dobra vijest je da su ulaznice za navijače Dinama jeftinije nego što su bile za navijače Manchester Cityja. Englezi su za isti sektor platili 60 eura, dok će za Boyse 40 eura. 

Uostalom, evo što je objavio GNK Dinamo.

Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor stadiona u Milanu iznosi 300 kuna. Klub će u prodaju pustiti 3000 ulaznica za treću razinu stadiona San Siro u Milanu (plava tribina, južna tribina).

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona San Siro moguće je kupiti na Ticket pointu u Zagrebu i online putem na www.ulaznice.hr.

PRVOKUP ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20., a to pravo navijači mogu iskoristiti u ponedjeljak, 18.11. u 12 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice. Ovo pravo nije moguće ostvariti u online kupovini zbog tehničkih ograničenja.

Slobodna prodaja za sve ostale navijače počinje u utorak, 19.11. u 11 sati.


Radno vrijeme TICKET POINTA

Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica

Ponedjeljak, 18.11. od 12 do 19 sati

Slobodna prodaja za sve navijače

Utorak, 19.11. od 11 do 19 sati

Srijeda, 20.11. od 11 do 19 sati

Četvrtak, 21.11. od 11 do 19 sati

Petak, 22.11. od 11 do 19 sati

Subota, 23.11. od 11 do 19 sati

Nedjelja, 24.11. od 11 do 19 sati

Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje na Ticket pointu. Broj ulaznica za kupovinu nije ograničen, ali je za svaku ulaznicu potrebno predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Nakon kupovine neće biti moguće promijeniti osobne podatke ispisane na ulaznici.

U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica. Osobni dokument je osobna iskaznica ili putovnica.

Atmosfera na maksimirskom stadionu na utakmici Lige prvaka između Dinama i Šahtara

ONLINE PRODAJA ULAZNICA

Od ove gostujuće utakmice klub je omogućio i internetsku kupovinu ulaznica za navijače Dinama na servisu www.ulaznice.hr.

Online prodaja ulaznica za utakmicu Atalanta - Dinamo u Milanu počinje u utorak, 19.11. u 11:00 sati i traje do srijede 20.11. u 14:00 sati.

Nakon srijede 20.11. u 14:00 sati ulaznice za ovu utakmicu neće više biti moguće kupiti online putem, već samo na Ticket pointu.

Za ovu utakmicu NE VRIJEDI sistem ''print at home'' što znači da će navijači koji ulaznice kupe online putem, fizički ulaznice dobiti pošiljkom na kućnu adresu. Troškove dostave ulaznica i u Hrvatskoj i u inozemstvu navijači snose sami.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao