Sport

Komentari 60

Dinamu stižu Ristovski i Špikić! A od toga će zaraditi i Hajduk...

Dinamu stižu Ristovski i Špikić! A od toga će zaraditi i Hajduk...

Zanimljivo, transferom Darija Špikića u Dinamo zaradit će i - Hajduk. Splićani imaju pravo na određen postotak njegovog transfera iz Gorice, što je dogovoreno prilikom Špikićevog odlaska s Poljuda

Dinamo je ove zime već potpisao ugovore s Ivanom Nevistićem (22), Danielom Štefuljom (21) i Marijanom Čabrajom (23), a sutra će novi igrači "modrih" postati Stefan Ristovski (28) i Dario Špikić (21). Zagrepčani su tako opet uložili ozbiljan novac, pa za petoricu dovedenih igrača izdvojili više od šest milijuna eura. I uz sve to, u Dinamu su odbili službenu ponudu Marseillea za Lovru Majera vrijednu 12 milijuna eura, pa "plavi deset" do daljnjega ostaje u Maksimiru.

Stefan Ristovski u jutarnjim će satima odraditi liječničke preglede, pa bude li sve u redu odmah postati novi igrač Dinama. Hrvatski prvak je već dogovorio sve uvjete transfera s lisabonskim Sportingom, Ristovski će novi igrač Dinama postati za nešto više od milijun eura. I ozbiljno pojačati konkurenciju na desnom boku, gdje su sada Sadegh Moharrami i Petar Stojanović.

Također, tijekom sutrašnjeg dana novi igrač Dinama postat će i Dario Špikić. Krilnog igrača hrvatske U-21 reprezentacije isto tijekom dana očekuju liječnički pregledi, potpis ugovora s novim/starim klubom, no Špikić će do kraja sezone ostati na posudbi u Gorici. Zanimljivo, ovim će poslom zaraditi i Hajduk, Splićani imaju pravo na postotak transfera kojeg su s predstavnicima Gorice dogovorili tijekom Špikićevog odlaska s Poljuda.

Zoran Mamić tako će s dvojicom novih igrača (Ristovski i Čabraja) dodatno ojačati konkurenciju na bočnim pozicijama, dok će preostali trojac (Nevistić, Štefulj i Špikić) dres Dinama nositi tek sljedeće sezone. Stefan Ristovski i Marijan Čabraja odmah kreću u borbu za početni sastav, obojica se novom treneru žele nametnuti, pa i izboriti za mjesto u momčadi već za dvoboj s Krasnodarom.

Dinamo je tako ove zime već potrošio više od šest milijuna eura, doveo tri hrvatska reprezentativca do 21 godine (Nevistić, Štefulj i Špikić), u Maksimiru se već slaže momčad za sljedeću sezonu. No, prije svega "modri" se moraju ozbiljnije pozabaviti i tekućom godinom, borba za naslov prvaka svakim je danom sve zanimljivija...

Najčitaniji članci