Obavijesti

Sport

Komentari 242

Dino Špehar stigao u Dinamo, Josip Šimunić sve dogovorio

Dino Špehar stigao u Dinamo, Josip Šimunić sve dogovorio
9

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić obećao je novo pojačanje. Na Maksimir je iz Osijeka došao Dino Špehar, a Joe Šimunić je praktički sve riješio s 'modrima'

VIDEO

Dino Špehar (17) novi je igrač Dinama, rekao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić na press konferenciji. 

Mlada 'desetka' Osijeka potpisala je ugovor s Dinamom, a u redove hrvatskog prvaka dolazi kao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa u ovom trenutku. Uz Matea Kovačića Špehar je bio najbolji mladi igrač HNL-a, a s Dinamom je potpisao na sedam godina.

- Ne znamo još koji će broj imati na dresu jer su neki već zauzeti, a i 'desetka' je još u rukama 'filha'. On će biti prijavljen za sezonu jednako kao i Pokrivač i Šimunić - najavio je Mamić Joea kao novog igrača Dinama.

- Jako sam sretan i ponosan što sam među vama. Došao sam u najveći hrvatski klub, nadam  da ću opravdati povjerenje. Zahvaljujem se Osijeku, svakom treneru, suigračima u klubu, a sad okrećem novu stranicu u životu - rekao je nova Dinamova nada Špehar.

Mamićev najavljeni 'kapitalac' Joe Šimunić praktički je igrač Dinama, još se samo čekaju formalnosti.

- Kategorički tvrdim da će Josip Šimunić biti igrač Dinama. Nije potrebno naglašavati da je i predsjednik Hajduka Maleš također bio u Berlinu, ali je Joe rekao da svoju karijeru nastavlja u Dinamu. Sa Šimunićem smo postigli dogovor davno prije koga, tada je rečeno da će Šimunić doći Dinamo kad riješi papirologiju . Dobili smo informaciju u utorak ujutro da je sve to riješeno. Zoran je završio posao u srijedu i otišao u Monte Carlo - uvjereno je rekao Mamić i još jednom naglasio da Sammir i Milan Badelj ostaju u Maksimiru.

Po dolasku u prostorije kluba Zdravko se zahvalio svima koji su pridonijeli ulasku Dinama u Ligu prvaka

- Zahvalio bih se svim djelatnicima kluba od teta kuharica, teta iz praone do naših ljudi koji se brinu o čistoći stadiona - rekao je Maminju i osvrnuo se na večerašnji ždrijeb Lige prvaka u Monte Carlu na kojem će prisustvovati Brat Zoran i direktor Damir Vrbanović.

- Neću gledati ždrijeb jer me ne interesira. Napravili nešto toliko veliko. Sve što dobijemo je čast i privilegija. Nećemo biti kanta za napucavanje. Moramo svi skupa uživati što smo građanima priuštili dolazak Lige prvaka u Zagreb. Ovo je još bolji početak jedne uspješne etape Dinama. Gledali smo etapu od Lige bedaka do Lige prvaka, a sad slijedi etapa od Lige prvaka za Ligu prvaka.

Plasmanom u Ligu prvaka nametnulo se pitanje o dolasku novog, bogatog sponzora i igrača što je zasmetalo Mamiću te je odgovorio kolegi.

- Kad pričaš o Calellu zovi ga gospodin Calello. Osim što stalno dobro igra, dok nije nastupio Kelava protiv Malmöa, bio je daleko najbolji igrač Dinama. 

Mamić je najavio daljnja ulaganja u maksimirski stadion.

- U tijeku su novi planovi, sad će se raditi krov za invalide, popravljat će se reflektor, u planu je brušenje svih reflektora i farbanje. Radovi će neprekidno stajati, bit će permanentna obnova - rekao je Maminjo i pozvao sve navijače na Ligu prvaka za koju cijene ulaznice više neće biti po kunu.

- Davali smo karte po popularnoj cijeni iz razloga da građani vide što smo napravili i da vide je li se isplatilo doći. Želimo da nas navijači podrže i dalje jer u klubu igraju jedan Kovačić, Šitum, Tomečak, Kelava...domaći dečki. Klinci koji zaslužuju da ih se podrži u domaćim utakmicama.

Mamić vjeruje u Modrićev ostanak u Tottenhamu

Gotovo sam siguran da će Luka ostati u Tottenhamu, znam predsjednika i vlasnika i oni ni pod koju cijenu ne žele prodati Luku. S druge strane znate Luku, on sam sebe brani, čovjek je kojeg novac apsolutno ne interesira. Vidio je priliku da u Chelseaju osvaja Ligu prvaka i to je bila njegova želja, ali mislim da sto posto ostaje u Tottenhamu - zaključio je izvršni predsjednik Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 242
VIDEO

LIVE Bayern - Real Madrid 0-1: Real poveo iz prve prave šanse, domaćini dominiraju od početka
PRATITE PRIJENOS

LIVE Bayern - Real Madrid 0-1: Real poveo iz prve prave šanse, domaćini dominiraju od početka

Liga prvaka, polufinale: S jedne strane šest, s druge 14 naslova prvaka Europe. Sudari Bayerna i Reala odlučit će tko putuje na Wembley 1. lipnja, a hrvatski velemajstor sanja šesti uhati trofej

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna