Obavijesti

Sport

Komentari 7

Dirljiva gesta igrača Bologne: Pjevali su Mihajloviću u bolnici

Dirljiva gesta igrača Bologne: Pjevali su Mihajloviću u bolnici
1

U povratku kući Bolognin autobus stao je kod bolnice Sant'Orsola gdje se liječi Mihajlović. Igrači su došetali do njegovog prozora, prvo mu zapjevali, a onda naćulili uši

Velikim preokretom u Bresciji (3-4) Bologna je ostvarila i drugu pobjedu u novoj sezoni s kojom je skočila na drugo mjesto Serije A.

Pokretanje videa ...

Brescia je vodila s 2-0 i 3-1, da bi u drugom poluvremenu gosti zabili tri gola i režirali veliki povratak. I vratili osmijeh na lice svom treneru Siniši Mihjaloviću koji je sve gledao iz bolničkog kreveta, a u poluvremenu poslao igračima ozbiljnu poruku.

- Bio je bijesan i pokušali smo prenijeti njegov mentalitet kad smo se vratili. Zahvaljujući njegovom stavum odigrali smo ovakvu utakmicu - otkrio je Rodrigo Palacio.

Nije se sve svidjelo

U povratku kući Bolognin autobus stao je kod bolnice Sant'Orsola gdje se liječi Mihajlović. Igrači su došetali do njegovog prozora, prvo mu zapjevali, a onda naćulili uši.

- Nisam ovo očekivao, hvala vam. Bili ste dobri, ali u srijedu ćemo razgovarati o tome jer nije mi se sve svidjelo - poručio je trener svojim igračima.

Naravno, ni u ovim trenucima dok se bori s teškom bolešću, ne može Mihajlović odstupiti od trenerskog gena da dobro nikad nije dovoljno dobro. 

Srpski se trener trenutno nalazi u drugoj fazi kemoterapije i nije mu dopušteno da vodi momčad, već s njom može komunicirati isključivo telefonski. Zasad funkcionira i tako.