Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dirljiva poruka Pašalića i ekipe za Bergamo: 'Ne predajte se!'

Dirljiva poruka Pašalića i ekipe za Bergamo: 'Ne predajte se!'
1

U lipnju radimo feštu na kojoj će cijeli Bergamo slaviti i Atalantine pobjede i pobjedu Bergama nad korona virusom, rekao je trener Gasperini, a klub pozvao navijače da se ne okupljaju i ne dočekuju momčad

VIDEO

Atalanta više nije 'samo' talijansko nego i europsko nogometno čudo, ali korona virus je natjerao navijače da se vesele: samo u svoja četiri zida. Talijani su u Ligi prvaka (koju ni ne igraju na svom stadionu) Valenciji u dvije utakmice utrpali: osam komada.

Pokretanje videa...

00:40

Fantastični Josip Iličić postao je lice najvećih Valencijinih noćnih i dnevnih mora: u Milanu im je dao jedan, a na Mestalli zabio - sva četiri gola. Atalanta je u četvrtfinalu Lige prvaka. I više se nitko ne čudi jer 'Dea' nije senzacija nego nova stvarnost vrhunskog i talijanskog i europskog nogometa.

Druga strana medalje? Na Mestalli se igralo pred sablasno praznim tribinama, a po povratku u Bergamo nije smjelo biti slavlja s navijačima. Kako su se španjolski navijači unatoč upozorenjima gradskih vlasti u velikom broju okupili blizu stadiona, čelnici talijanske momčadi odigrali su jednako fenomenalno kao i njihova momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neposredno nakon trijumfa u Valenciji sa svih je službenih klupskih kanala oduševljenim navijačima poslan ovaj apel:

- Zbog vašeg i našeg zdravlja, molimo vas: ne okupljajte se u centru našeg Bergama da bi slavili još jednu veliku pobjedu. Ne činite to niti u zračnoj luci. Pozivamo vas da nas NE dočekujete na aerodromu - zamolili su iz Atalante koja je jedan od najteže pogođenih talijanskih gradova sa korona virusom.

Igrači itekako misle na svoje sugrađane, ljubav između momčadi i navijača je ogromna. Kad se na Mestalli slavila pobjeda pred kamerama su oduševljeni Pašalić, Iličić & com. pokazali majicu na kojoj su sami napisali:

- Bergamo, ovo je za tebe. Nema predaje!

A kreator fenomenalnog nogometa i fantastičnih rezultata Atalantinih rezultata, trener Gian Piero Gasperini, u prvoj je izjavi nakon pobjede obećao:

- Znamo da pucate od ponosa i radosti jednako kao i mi u momčadi i stožeru i cijelom klubu, a da ne možete izaći van pa podijeliti radost te nas dočekati da se zajedno proveselimo. Ali, slušajte me: slavit ćemo. U šestom mjesecu napravit ćemo feštu na kojoj će cijeli Bergamo slaviti i to ne samo Atalantine pobjede nego i pobjedu nad ovom opasnošću od korona virusa koja se nadvila nad naš grad i našu zemlju - rekao je Gasperini.

Dinamo ih je u Maksimiru u Ligi prvaka 'asfaltirao' kao nitko ove sezone (4-0 za naše), ali Hrvat Mario Pašalić, slovenski Hrvat Josip Iličić, Argentinac Alejandro 'Papu' Gomez i ostali 'Bergamaschi' su - najljepše čudo klupske nogometne sezone 2019/20!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića