Obavijesti

Sport

Komentari 29

Div se vratio u stilu: Karlović ušao u finale ATP-a u Bogoti

Ivo Karlović pobijedio je u polufinalu ATP turnira u Bogoti Kevina Andersona 6-4, 6-7, 6-3 i tako se plasirao u finale. Ovo je Divu sa Šalate prvo finale nakon tri godine

VIDEO

Ivo Karlović nakon tri godine ponovno je u finalu jednog ATP turnira! Div sa Šalate pobijedio je Kevina Andersona u polufinalu Bogote 6-4, 6-7, 6-3 i plasirao se u finale, svoje prvo nakon 2010. godine.

Karlović je u prvom setu na zemljanom turniru u Kolumbiji jednom uzeo servis Andersonu što je bilo dovoljno za 1-0 u setovima. U drugom setu propustio je priliku za 'break' što ga je na kraju koštalo u tie-breaku i Južnoafrikanac je izjednačio na 1-1.

U trećem setu ponovno je 'breaknuo' Andersona za rezultat 4-2 i priveo mirno meč kraju. U finalu će igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog meča između Falle i Pospišila.

Finale u Bogoti svakako je veliki povratak Ive Karlovića vrhunskom tenisu. Ivo je svoje posljednje finale igrao 2010. godine u Delray Beachu, a turnir je osvojio 2008. godine u Nottinghamu. Ove godine tri je mjeseca pauzirao nakon opasnog virusnog meningitisa, a ovo mu je od povratka tek drugi turnir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju