Obavijesti

Sport

Komentari 152

Divljak na terenu: Prgavi Costa je gazio, udarao, provocirao...

Divljak na terenu: Prgavi Costa je gazio, udarao, provocirao...
10

Diego Costa poseban je lik. Kad god je frka na terenu, evo njega. Nagazio je Cana i Škrtela, provocirao je Gerrarda... Poll smatra kako je trebao dobiti crveni karton...

VIDEO

Chelsea i Liverpool odigrali su sjajnu utakmicu u uzvratu polufinala Liga kupa. Chelsea je slavio u produžetku golom Branislava Ivanovića. Utakmica je bila nabijena tempom, a za iskre na terenu pobrinuo se poznati prgavac Diego Costa.

Nagazio je Costa Cana i Škrtela, namjerno ili ne, prosudite sami, sukobio se sa Stevenom Gerrardom koji ga je svom silinom odgurnuo... Nevjerojatan je taj Costa. 

24sata/sport

Brazilac koji igra za Španjolsku je kao magnet za sve negativnosti na terenu. Kad god je frka, budite sigurni, kamera će zumirati Diega Costu. Mourinha su nakon utakmice pitali kako je on vidio dva gaženja protivnika od strane njegovog nogometaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zašto me to pitate? Costa je slučajno nagazio igrača. Dobro, dvojicu. Neću pričati o odlukama. Pričat ću o onome što znam. A znam da se za namjerno igranje rukom dobiva žuti karton. Isto tako, znam i da kad udarite igrača u šesnaestercu, sudac obično svira penal. Ma, bolje da ne pričam ništa, opet će me kazniti - kaže Mourinho.

U jednom trenutku portugalski menadžer ušao je u verbalnu raspravu s igračima Liverpoola. Bilo je to nakon što je Costa prvi put nagazio igrača. Stradao je Can, koji je bio vidno uzrujan. U isto vrijeme s klupe se podigao Mourinho. Pale su teške riječi između Cana i Mourinha, ali suigrači su spriječili da dođe do bliskog kontakta.

Graham Poll: Costa je morao dobiti crveni karton

Što se tiče Diega Coste, on se još nije izvukao. Mogao bi napadač Chelseaja biti kažnjen naknadno na temelju video snimke. Poznati engleski sudac Graham Poll ne može vjerovati da mu Mike Oliver nije dao crveni karton.

- To je bio crveni karton zbog namjernog gaženja Cana. Chelsea bi u tom slučaju bio bez njega do kraja utakmice, ali i za susret protiv Cityja - rekao je bivši sudac.

Vine

Portugalac je ljut na suca Mikea Olivera. I ima pravo biti. Chelsea je oštećen za čisti penal nakon starta Martina Škrtela na Diegu Costi u prvom poluvremenu. U drugom dijelu Henderson je igrao rukom, iako je već imao žuti karton. Oliver je i ovoga puta okrenuo glavu. Henderson je prošao bez žutog kartona. 

No sudac je dvaput okretao glavu i kod Costinog gaženja Cana i Škrtela. 

- Bili smo sjajni. Imali smo toliko šansi... Odlično smo pritisnuli Chelsea, ali nismo uspjeli zabiti. Moramo ići dalje. Bili smo bolji u svakom aspektu igre od naših protivnika. Ponekad imaš prepreku koju ne možeš prijeći. 

- Diego Costa je odličan igrač, ali ovo je bilo dosta jadno od njega. Ono s Canom je moglo završiti baš gadno. A ono sa Škrtelom je bilo bespotrebno - rekao je Brendan Rodgers nakon utakmice protiv Chelseaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida