Obavijesti

Sport

Komentari 42

Djetetu su u Zagrebu oteli dres s potpisom Gvardiola: 'Ne možete zamisliti koliko je suza prolio'

Djetetu su u Zagrebu oteli dres s potpisom Gvardiola:  'Ne možete zamisliti koliko je suza prolio'
3

Dječak je na predstavljanju novih dresova 'vatrenih' dobio potpis Joška Gvardiola, a kasnije je u pokušaju da dobije još jedan potpis igrača izgubio taj isti dres i ostao ožalošćen...

VIDEO

U ponedjeljak je hrvatska nogometna reprezentacija predstavila novu garnituru dresova koje će 'vatreni' nositi na nadolazećem pripremnom turniru u Kairo i na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Joško Gvardiol, Ivan Perišić, Marcelo Brozović i drugi reprezentativci razveselili su navijače u City Centru One East u Zagrebu gdje je priređen pravi show za navijače.

Naime, Tiho Orlić i Opća opasnost svojim su hitovima zabavili publiku, a 'vatreni' su se tijekom događaja družili s navijačima. Tamo su u velikom broju bili i oni najmlađi, mnogi na ramenima od roditelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Atmosfera na predstavljanju dresova 'vatrenih'

Pokretanje videa...

Novi dresovi 'vatrenih' za Euro 2024. 01:29

Jedan je dječak imao novi dres reprezentacije s natpisom Joška Gvardiola, koji mu je tijekom događaja taj dres i potpisao.

Oduševljeni dječak kasnije je pokušao dobiti potpis još jednog 'vatrenog' na dresu, bacio je svoj dres prema ograđenom prostoru gdje su bili igrači, ali nakon što je potpisan dres, isti je slučajno završio na pogrešnoj strani publike umjesto u dječakovim rukama.

Bivši 'vatreni' o dresu: 'Domaći mi na prvu nekako nije sjeo'; 'Kockice mi se čine prevelikima'
Bivši 'vatreni' o dresu: 'Domaći mi na prvu nekako nije sjeo'; 'Kockice mi se čine prevelikima'

Tako je dres s potpisom Joška Gvardiola završio u pogrešnim rukama, a u Facebook grupi 'Dubrava - Moj kvart' mole da osoba koja je dobila dres isti vrati prvotnom vlasniku.

- Ne možete zamisliti koliko jedno dijete, koje je tek napunilo deset godina, suza može proliti - piše u objavi u grupi.

Dio navijača poručio HNS-u: Bili smo unikatni, a ovo su najgori dresovi u povijesti 'vatrenih'
Dio navijača poručio HNS-u: Bili smo unikatni, a ovo su najgori dresovi u povijesti  'vatrenih'

Dječak je, prema objavi u grupi, bio shrvan nakon što je izgubio dres s potpisom omiljenog mu nogometaša. Lijevao je suze, a u grupi se nadaju kako će dobiti potrebne informacije kako bi dres bio vraćen djetetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi
Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea