Obavijesti

Sport

Komentari 8

Djevojke u ringu na borbama naših u Šukerovim dresovima

Djevojke u ringu na borbama naših u Šukerovim dresovima
4

Atrakcija za gledatelje u Londonu bili su dresovi hrvatske nogometne reprezentacije s brojem 9 i Šukerovim imenom na leđima. Borbe Sepa i Hrgovića gledao je i Šuker

VIDEO

Dan nakon najboljih hrvatskih nogometaša na londonsko borilište izašla su dvojica najboljih hrvatskih boksača Filip Hrgović i Hrvoje Sep. U dvoboju Svjetske boksačke serije (WSB) između domaćih British Lionheartsa i njihovih Astana Arlansa Hrvoje je uvjerljivo bodovno pobijedio, a Filip na isti način izgubio.

Tako je kazahstanska momčad pred očima predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera, koji je došao podržati hrvatske boksače u londonski York Hall, pretrpjela prvi poraz u osam ovosezonskih mečeva u skupini B WSB-a.

- Prvi put sam gledao boksačke mečeve uživo, ali sigurno ne i zadnji put. Čestitam dečkima na borbenosti, vjerujem da će sljedeći put pobijediti i Filip – rekao je predsjednik HNS-a kojeg za Sepa veže slavonsko podrijetlo, a za Hrgovića livanjski korijeni.

Hrvoje Sep (11-4) pobijedio je nakon pet izvanrednih rundi Babacara Kamaru, tamnoputog švedskog poluteškaša, koji je inače gotovo 10 kilograma teži od slavonskog boksačkog majstora. Sudačka je odluka bila jednoglasna (50-45, 50-45, 49-46), no na iznenađenje svih 1300 ljudi u dvorani voditelj programa pobjednikom je proglasio Kamaru.

Nastalo je komešanje, gostima naklonjeni gledatelji su protestirali, a suci se zbunjeno pogledavali i slijegali ramenima. Nakon nekoliko minuta nedoumice, koje je Sep proveo mrkim pogledom fiksirajući WSB-ova delegata, pogreška je ispravljena i pobjeda dodijeljena poluteškašu Astana Arlansa.

- Znao sam da su bodovi pogrešno zbrojeni, jer nemoguće je da sam izgubio svih pet rundi. Zato sam stao iznad delegata i čekao da shvati svoju pogrešku. Ne mogu reći da sam teško došao do pobjede, bilo je sigurno i težih mečeva u WSB-u, ali sigurno je da sam trebao boksati bolje. Moram bolje raditi nogama – rekao je Sep nakon 11. pobjede u WSB-u.

U posljednjem meču dana, dakle u vrijeme kad se već znalo da je domaća momčad odnijela pobjedu, teškaš Filip Hrgović borio se protiv britanskog prvaka Josepha Joycea. Bio je to ujedno okršaj dvojice dosad najboljih teškaša ove sezone u WSB-u, koji je na kraju pripao predstavniku British Lionheartsa podijeljenom sudačkom odlukom (49-46, 48-47 i 46-49).

- Nisam psihološki bio na razini potrebnoj za pobjedu, a osim toga Joyce me iznenadio visokim tempom. Ispričavam se svojim navijačima - kratko je na putu prema svlačionici u pratnji trenera Leonarda Pijetraja rekao Hrgović (14-3).

Naglasimo i to da su posebna atrakcija za gledatelje bili dresovi hrvatske nogometne reprezentacije s brojem 9 i Šukerovim imenom na leđima. Organizator je uoči Hrgovićeve borbe ringovne djevojke odjenuo u hrvatske dresove, koje su potom u nagradnoj igri dobila dva navijača, a potpisao ih je osobno predsjednik HNS-a. Hrvatsku boksačku noć u London uveličao je i sinjski sudac Martin Tadić, koji je u ringu vodio mečeve obojice naših boraca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom