Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dobio otkaz nakon 19 godina u Dinamu: Po kratkom postupku sudi ti partija. Maske su pale...

Dobio otkaz nakon 19 godina u Dinamu: Po kratkom postupku sudi ti partija. Maske su pale...

Godinu dana nitko nije komunicirao sa mnom, hodao sam po stadionu kao gluha svinja. A imam problema i s ukradenim identitetom, reprezentativci su uplaćivali novac prevarantu misleći da sam bolestan

VIDEO

Nakon skupštine Dinama u ponedjeljak uprava kluba odlučila se riješiti starih kadrova iz struje mamićevaca. Otkaze su dobili glavni skaut Marijan Vlak, direktor marketinga Tomislav Rukavina i trener u omladinskoj školi Jozo Bandić (59). Ugovor je istekao i Daliboru Poldrugaču.

Godinu dana nakon što su ga smijenili s pozicije trenera juniora i 19 godina nakon dolaska u klub Bandiću su uručili jednostrani otkaz i to manje od tri mjeseca nakon što je potpisao novi dvogodišnji!? Tvrdi, otkaz je dobio bez ikakvog obrazloženja.

- To je ono: partija ti sudi po kratkom postupku. Dobro da nema na raspolaganju i Goli otok. Potpisani su Vlatka Peras, predsjednica Uprave i Dario Šimić, što god je on tamo... Konsterniran sam. To mi je valjda nagrada za 20 godina rada u Dinamovom "rudniku". Očito je bitno tko je kome dao glas, a nije bitno tko što radio i stvarao za klub. Važno je da su maske pale, a tko zna za što je to dobro - rekao je za Sportske novosti.

Zagreb: Kadeti GNK Dinama osvojili istaknuti njema?ki Jugend Euro Cup

Kaže kako neće tužiti klub jer bi to bilo žalosno, otac troje djece kroz čije su treninge prošli mnogi današnji i bivši A reprezentativci okrenut će se potrazi za drugim poslom.

- Nitko sa mnom godinu dana nije komunicirao niti rekao što da radim, hodao sam po stadionu, da ne budem prost, kao gluha svinja.

Problem mu u međuvremenu stvara i ukradeni profil na društvenoj mreži, prevarant preko jedne hrvatske banke zarađuje lažno se predstavljajući.

- S moga profila je skinuta fotografija pa su ljudi zvali reprezentativce od Kramarića, Vrsaljka, Sose, More, da ne nabrajam sve, i u moje ime tražili novac da sam u bolnici, da sam dobio otkaz, da nemam za kruh. Sve mi se to spojilo. Baš zanimljivo. Bio sam u policiji, prijavio krađu, nažalost neki su mi već poslali presliku da su uplatili tim lopovima novac, dakako da sam objavio čim sam shvatio i stigao da je to krađa identiteta - rekao je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala