Obavijesti

Sport

Komentari 47

Događali su se ovakvi padovi i većima, vjerujem u 2. mjesto

Događali su se ovakvi padovi i većima, vjerujem u 2. mjesto
1

Jerko Leko, trener juniora Lokomotive, smatra kako je igračima Dinama u sudačkoj nadoknadi jako pala koncentracija Ipak, vjeruje kako ova momčad još može do drugog mjesta u skupini. Oduševio ga je Ademi

VIDEO

Šahtar je na početku utakmice izgledao puno bolje. Očito je dobro reagirao na Dinamovu formaciju 3-5-2. Vidjelo se da bolje stoje na terenu. No, kao i Harkivu, Dinamo je proigrao nakon što je primio gol.

To je nakon 0-1 izgledalo puno bolje. Malo se promijenila i formacija i sve je to dalo rezultata. Imao sam osjećaj da bi moglo završiti remijem, 1-1, a onda je počela ta luda završnica.

Pokretanje videa...

03:30

Dinamovcima je u završnici utakmice pala koncentracija. Malo su pali i fizički. Doista, nevjerojatno je da su u sudačkoj nadoknadi ispustili 3-1. Vidio sam da su dosta umorni, neki su kod prekida držali ruke na koljenima, očito su se jako istrošili.

Kažu da se velikoj momčadi ne mogu dogoditi ovakvi padovi u završnici, ali znali su se događati i većim klubovima od Dinama. Šteta, baš šteta. Mislio sam da je gol Arijana Ademija sve riješio. Nenad Bjelica je napravio sjajne zamjene, a Ademi je i šepajući dao gol. Opet je dao sve od sebe na terenu.

Što se tiče suđenja, Felix Brych je svirao penal zbog starta Đire nad Taisonom, a onda ga je VAR usmjerio na drugu situaciju. Ne znam što reći. Veliko je razočaranje na kraju, ali publika je sjajno reagirala prema igračima. Oni su zaslužili ovakve ovacije na kraju.

Nije ništa gotovo. Šahtar je u prednosti zbog međusobnog omjera, ali sve je moguće u ovoj skupini. Bit će neizvjesno do samoga kraja. Treba se nadati i vjerovati u proljeće u Europi i to drugo mjesto.

Mislim da će Manchester City pobijediti Šahtar doma i potvrditi prvo mjesto u skupini. Tada će u Maksimir u posljednjem kolu doći rasterećeni. Dinamo u Milanu kod Atalante mora uzeti barem bod. Nade ima, ovaj Dinamo je toliko puta pokazao koliko je dobar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka